Luisterboek downloaden - Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen van Allan & Barbara Pease

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789027441492 -
9789027467676 - BC
9789000335800 - ED

Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen

Humoristisch, vaak zeer verhelderend en een enkele keer schokkend laten de auteurs hun licht schijnen op het algehele raadsel van het verschil tussen man & vrouw.

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
22-07-2007

ISBN:
9789461490889

Speelduur:
2 uur 29 min

Bestandsgrootte:
138 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 15,95
Niet meer leverbaar.
 
Beschrijving
Mannen kunnen maar één ding tegelijk, vrouwen hebben geen ruimtelijk inzicht. Eén van de vele verschillen tussen man en vrouw. De verschillen tussen man en vrouw zijn biologisch en mentaal bepaald. Dit luisterboek toont glashelder aan waarom mannen de stadsplattegrond niet hoeven om te draaien om te kijken of de volgende afslag links of rechts is, en vrouwen wel. Aan de hand van vrolijke voorvallen en wetenschappelijk (hersen)onderzoek, evolutionaire biologie, psychologische analyses en sociale veranderingen bouwen de auteurs hun bewijslast op. Humoristisch, vaak zeer verhelderend en een enkele keer schokkend laten ze hun licht schijnen op het algehele raadsel van het verschil tussen man & vrouw.

De auteurs, trainers in communicatie, maken in dit luisterboek duidelijk hoe relaties tussen mannen en vrouwen worden bepaald door hun biologische verschillen. Ze gaan ervanuit dat mannen en vrouwen zich op een verschillende manier gedragen omdat hun hersenen anders zijn opgebouwd, waardoor ze de wereld niet op dezelfde manier waarnemen. Vanuit de invalshoek van de sociobiologie, waarbij menselijk gedrag verklaard wordt aan de hand van erfelijkheid en evolutie, wordt achtereenvolgens een aantal gebieden van menselijk gedrag en functioneren behandeld: denken, praten en luisteren, ruimtelijk inzicht, de chemische huishouding van het lichaam, seksualiteit, liefde, romantiek en relaties etc.

Steeds geven de auteurs een luchtig overzicht van relevant en opvallend onderzoek op dit gebied, gevolgd door enkele pakkende voorbeelden. Op deze manier wordt in korte, gemakkelijk te verteren stukjes met geestige illustraties de problematiek van (biologisch bepaalde) sekseverschillen - en vooral hun invloed op de relaties tussen vrouwen en mannen - voor een breed publiek toegankelijk gemaakt.

Over de auteur
Barbara en Allan Pease hebben een trainingsinstituut, gespecialiseerd in communicatie. Hiermee timmeren ze wereldwijd aan de weg. Allan Pease schreef eerder Body Language (in 32 talen verschenen, in Nederland als Lijfspraak). Barbara Pease schreef Memory Language. Samen schreven ze de internaionale bestsellers Waarom mannen liegen en vrouwen altijd schoenen kopen en Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 15,95
Voor iedereen die graag op dezelfde golflengte wil zitten met zijn gesprekspartner om een zakelijk gesprek te laten sprankelen.
€ 11,95
De van radio en tv bekende 'MasterFlirt coach' Tijn van Ewijk legt uit wat vrouwen onbewust aantrekkelijk vinden; 'want als je weet hoe je een vrouw moet geven wat ze nodig heeft, is ze als was in je handen'.
€ 33,75
Zeven Zhen Chi-healing luisterboeken in één. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. In samenwerking met de arts Roy Martina ontwikkelde Mayana dit bijzondere pakket, dat een waardevolle toevoeging aan Zhen Chi is.
€ 23,95
Met minder moeite meer doen, dat willen we allemaal wel. Maar hoe verbeter je nu je persoonlijke effectiviteit?
€ 15,95
Een bestseller over vrouwen, mannen en relaties. Dit zeer herkenbare boek geeft nieuwe energie aan elke relatie! Een praktisch boek met veel praktijkvoorbeelden, opdrachten en adviezen.
€ 16,50
Hoe begin ik een gesprek? Wat als een ander geen zin heeft om met mij te praten? Heb ik wel voldoende interessante gespreksonderwerpen? Vergroot je zelfvertrouwen en spontaniteit!
€ 25,00
Analyse over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Eerste Wereldoorlog. Over wapentuig, tanks, infanterie en het ontstaan van militaire concepten die pas in de Tweede Wereldoorlog zouden worden toegepast.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789027467676