Luisterboek downloaden - Mindfulness meditatie van Mark Teijgeler

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Mindfulness meditatie

Geleide meditatieoefeningen voor beginners en gevorderden
Mindfulness, ook wel vipassana- of aandachttraining genoemd, is een meer dan 2500 jaar oude meditatievorm, waarbij het ontwikkelen van opmerkzaamheid centraal staat. Voor beginners en gevorderden.

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
03-12-2009

ISBN:
9789461497857

Speelduur:
2 uur 28 min

Bestandsgrootte:
82 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 17,55
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Dit is een geleide mindfulness meditatie luisterboek voor beginners en gevorderden! Mindfulness, ook wel vipassana- of aandachttraining genoemd, is een meer dan 2500 jaar oude meditatievorm, waarbij het ontwikkelen van opmerkzaamheid centraal staat. Mindfulness meditatie kan leiden tot meer zelfkennis, minder stress en vermoeidheid, meer innerlijke rust en concentratie, maar ook meer plezier, creativiteit en harmonie.

De geleide meditatieoefeningen in dit luisterboek vormen de basis van mindfulness- en aandachttraining en zijn bedoeld om kennis te maken met mindfulness meditatieoefeningen en tevens de zelfstandige beoefening van meditatie te vergemakkelijken, te structureren en te verdiepen. De oefeningen kennen verschillende lengtes, aandachtspunten en thema’s en zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Het luisterboek en de oefeningen kunnen tevens als ondersteuning bij mindfulness, MBSR, aandachttraining en inzichtmeditatietrainingen gebruikt worden.

Inclusief e-book (pdf-formaat) met extra informatie

Inhoud
Bodyscan meditatie (35 minuten)
Bodyscan meditatie (15 minuten)
Staande meditatie (12,5 minuten)
Rozijn meditatie (7 minuten)
Drink meditatie (4 minuten)
Ademruimte (4 minuten)
Ademhaling tellen meditatie (20 minuten)
Gedachten benoemen meditatie (18 minuten)
Zitten in aandacht (18 minuten)
Berg visualisatie (15 minuten)

Over de auteur
Mark Teijgeler (1972) heeft Bedrijfseconomie gestudeerd. Tijdens zijn studie heeft Mark wedstrijdwindsurfen gedaan in de Nederlandse surftop en na zijn afstuderen jarenlang gewerkt in de hectische dealingroom van de ABN AMRO Bank en NIB Capital Bank. In 2003 heeft Mark ABC-van-Meditatie opgericht.

De missie van het ABC-van-Meditatie team is om mensen op een professionele, ongedwongen en hedendaagse manier kennis met meditatie en mindfulness te laten maken. Mark voltooide een yogalerarenopleiding bij Gert van Leeuwen, Critical Alignment Yoga, en volgde daarnaast diverse mindfulness- ,yoga-, tai chi-, zen-, advaita-, meditatieopleidingen en –trainingen. Mark is een zeer ervaren meditatie- en mindfulnesstrainer en heeft inmiddels vele duizenden cursisten begeleid met meditatie.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 19,99
In een uur krijgt u de essentie van Coveys ideeën voorgeschoteld. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt telkens weer jonge generaties aan te spreken. Verkorte versie
€ 11,99
Het heeft iets geruststellends, in het voorbijgaan binnenkijken bij anderen, terwijl ze zich veilig wanen in hun eigen huis...
€ 10,35
In dit luisterboek staan twaalf vrolijke liedjes over Nijntje en haar vriendjes, inclusief de titelsong van de nieuwste televisieserie en tien karaokeversies om zelf mee te zingen. Leeftijd: 2+
€ 14,95
Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de oorzaken van de crash van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving?
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Italiaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 17,50
In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.
€ 9,99
Nooit eerder was Cruijff zo open. Dit is ook echt het enige boek waarin hij zíjn verhaal zélf vertelt, voorgelezen door Jan Donkers. Eindelijk leren wij de echte Johan kennen. Het is alsof hij zelf tegen je praat, dat is de magie van dit boek. #herfstaanbieding

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW