Luistervoorbeeld

De aanklager

SerieKindle County deel 1
Auteur Scott Turow
Spreker Ludo van der Winkel
VertalerFrank de Groot
Speelduur 17u 5m 35s
€ 7,99

Beschrijving

‘De aanklager’ is het eerste boek in Turow’s genre van legal thrillers, gevolgd door vele successen zoals ‘Onschuldig’ en ‘De grenzen van de wet’. Rusty Sabich, openbaar aanklager, handelt altijd professioneel, berekenend en afstandelijk, tot hij plotseling zelf verdacht wordt van de moord op Carolyn, zijn ex-collega en minnares. Houdt Rusty zijn hoofd koel wanneer hij in de verdachtenbank komt te zitten? Deze absolute bestseller is verfilmd met niemand minder dan Harrison Ford in de hoofdrol. ‘Onschuldig’ is het tweede boek over het leven van Rusty Sabich.



Scott Turow (1949) is naast schrijver ook partner bij een groot advocatenkantoor in Chicago. Met zijn rijke kennis van recht schreef hij de eerste zogenaamde ‘legal thrillers’. ‘De aanklager’ is het bekendste werk van Turow dat verfilmd is met Harrison Ford in de hoofdrol. Ook boeken als ‘Smartengeld’, ‘Het bewijs’ en ‘De beschuldiging’ zijn niet meer van de boekenplanken weg te denken. Met meer dan dertig miljoen verkochte exemplaren en boeken vertaald naar veertig talen is Turow een van de succesvolste auteurs van de Verenigde Staten.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 11 februari 2021
ISBN 9788726505290
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 17u 5m 35s
Bestandsgrootte 714 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Scott Turow (1949) is naast schrijver ook partner bij een groot advocatenkantoor in Chicago. Met zijn rijke kennis van recht schreef hij de eerste zogenaamde ‘legal thrillers’. De aanklager is het bekendste werk van Turow dat verfilmd is met Harrison Ford in de hoofdrol. Ook boeken als Smartengeld, Het bewijs en De beschuldiging zijn niet meer van de boekenplanken weg te denken. Met meer dan dertig miljoen verkochte exemplaren en boeken vertaald naar veertig talen is Turow een van de succesvolste auteurs van de Verenigde Staten.

Toon aanbod