Luistervoorbeeld

Rijk van vlees en vuur (deel 2)

SerieBlood and Ash deel 2
Auteur Jennifer L. Armentrout
Spreker Jantine van den Bosch
Speelduur 12u 34m 51s
€ 9,99

Beschrijving

Alles wat Poppy ooit voor waar heeft aangenomen, blijkt een leugen – zelfs de man van wie ze hield. Er is een oorlog op komst en Poppy zit er middenin. De koning wil haar gebruiken om een boodschap over te brengen, de afvalligen willen haar dood, de wulven worden onvoorspelbaarder en haar krachten nemen alleen maar toe, waardoor de Atlantiërs bang voor haar worden. Er staat meer op het spel dan ooit tevoren... 'Rijk van vlees en vuur' van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel van de prijswinnende Blood & Ash-serie, vol actie, romance en world-building. Dit tweede deel is het directe vervolg op 'Uit bloed en as'.

Details

ImprintZ&K
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 27 juni 2022
ISBN 9789020550917
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 34m 51s
Bestandsgrootte 691 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Haar werk omvat young adult, new adult en paranormale romans.

Ze schreef onder andere de new adult serie Wacht op mij (oorspronkelijke titel Wait for you) en IJskoud. Behalve onder haar eigen naam schrijft ze ook onder het pseudoniem J. Lynn.

De young adult titel Don't look back werd in 2014 genomineerd als beste YA-fictie door de Young Adult Library Services Association.

Toon aanbod