Luistervoorbeeld

De erfenis van Richard Grenville

SerieDe verborgen universiteit deel 1
Auteur Natalie Koch
Spreker Willemijn de Vries
Speelduur 21u 0m 37s
€ 18,99

Beschrijving

Als de negentienjarige Alexa Westerhof een semester aan een kleine Londense universiteit gaat studeren, ontdekt ze al snel dat het gotische gebouw geheimen herbergt, geheimen die ook haar leven voorgoed zullen veranderen. Een dramatische gebeurtenis op de campus brengt haar in contact met magi, mensen met bijzondere krachten, waar ze zelf ook over blijkt te beschikken. Terwijl ze colleges volgt en van het studentenleven geniet, bestudeert ze in het geheim magie en leert haar krachten ontwikkelen. Ze ontdekt dat Londen vol geheime plekken zit, van verborgen kelders en kroegen tot spookmetrostations, en het wordt haar vooral duidelijk dat ze tegenover de buitenwereld niets mag loslaten over deze wereld.

Intussen gebeuren er raadselachtige dingen; als eerst een docent en daarna haar huisgenote, het dromerige goth-meisje Rain, ten prooi vallen aan een onverklaarbare bewusteloosheid, gaat ze op onderzoek uit. Iemand houdt haar in de gaten, maar wie – en waarom?

De verborgen universiteit #1

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 18 mei 2017
ISBN 9789021407616
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 21u 0m 37s
Bestandsgrootte 1154 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Als het aan mij ligt had Natalie Koch er minstens nog drie bij mogen schrijven, wat een geweldige reeks. *****' - Chicklit.nl


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Natalie Koch

Natalie Koch (1966) studeerde muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht en werkte onder meer als muziekjournalist en redacteur. Zowel haar roman Streken, waarmee ze in 2006 debuteerde bij Querido, als haar roman De sterren stil (2013) haalde de longlist van de Libris Literatuur Prijs. Ook is ze de auteur van de Verborgen Universiteit-trilogie, waarvoor ze een periode in Londen verbleef.

Toon aanbod