Luistervoorbeeld

Zomer/Fantasy

SerieDe Revisor deel 23
Auteur Thomas Verbogt, Natalie Koch, Hagar Peeters, Helena van Lare
Spreker Dafne Holtland
Speelduur 1u 8m 24s
€ 9,49

Beschrijving

‘Ik zat in de speeltuin en las fantasy,’ schrijft Daan Stoffelsen in zijn inleiding, en daar heeft hij meteen een metafoor te pakken. Een literair tijdschrift is een veilige plek om je grenzen te verleggen, je denken te verdiepen, in rust je vaardigheden aan te scherpen. Een plek voor experiment, groei, competitie, bewondering, inbeelding. Een plek voor nieuwsgierigheid dus. Een plek waar je vrij bent, mag vallen, vies mag worden.
Het nazomernummer van De Revisor is vrij. Naast verhalen van Thomas Verbogt, Helena van Lare en Hagar Peeters, geven Natalie Koch, A.N. Ryst en Robin Kramer gehoor aan onze nieuwsgierigheid naar het fantasygenre. Ze verdiepen de discussie over literatuur, fantasie en werkelijkheid in essays, en schrijven nieuwe, literaire fantasy. Allemaal zijn ze op reis.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 21 oktober 2019
ISBN 9789021421483
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 8m 24s
Bestandsgrootte 63 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Thomas Verbogt

Thomas Verbogt (1952) debuteerde in 1981 met de verhalenbundel De feestavond. Sindsdien schreef hij vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Met zijn oeuvre groeide ook zijn publiek. Lange tijd was hij een zeer gewaardeerd auteur, zij het relatief onbekend. Inmiddels behoort hij tot 'de eredivisie van de Nederlandse literatuur', aldus Pieter Steinz van NRC Handelsblad. Verbogt wordt vooral geprezen om zijn melancholieke, lichte toon en zijn filmische manier van vertellen. Ook met zijn humoristische korte verhalen bindt hij veel lezers aan zich. Thomas Verbogt heeft een dagelijkse column in De Gelderlander, de krant van zijn geboortestreek, en is regelmatig te horen op de VPRO-radio.

Toon aanbod