Luistervoorbeeld

Huid

SerieDe Revisor deel 24
Auteur Ivo Victoria, Eva Meijer, Joost Oomen, Wytske Versteeg
Voorlezer Dafne Holtland
Speelduur 1u 25m 44s
€ 7,49

Beschrijving

Deze Revisor onderzoekt fysiek proza en zintuiglijke poëzie. Worden tijdens het lezen je hersenen aan het werk gezet of je buik? Krijg je kippenvel? Vanzelfsprekend horen je hersenen bij je lijf en zijn gedachten ergens ook fysiek. Alle elektriciteit in je bovenkamer kan gezien worden als lichamelijk. Maar de ultieme fysieke leeservaring is gevoel, en dat proberen de bijdragen van Ivo Victoria, Jorik Amit Galama, Eva Meijer, Joost Oomen, Daan Borrel en Wytske Versteeg los te maken. Lees ze, voel het.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 17 december 2019
ISBN 9789021421858
Taal Nederlands
Speelduur 1u 25m 44s
Bestandsgrootte 78 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Ivo Victoria
Ivo Victoria

Ivo Victoria (Antwerpen, 1971) publiceert romans en schrijft met regelmaat columns en verhalen voor diverse tijdschriften en kranten. Hij publiceerde eerder de veelgeprezen romans Hoe ik nimmer de ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt), Gelukkig zijn we machteloos en Dieven van vuur.

Daarnaast is hij op de radio te horen als columnist. Even zo vaak is hij op een al dan niet literair podium te bewonderen als performer, interviewer of presentator, en anders geeft hij wel de een of andere schrijfworkshop. Ivo Victoria woont en werkt in Amsterdam.

Toon aanbod