Luistervoorbeeld

Mees Kees - Op kamp

SerieMees Kees
Auteur Mirjam Oldenhave
Voorlezer Mirjam Oldenhave
Speelduur 1u 40m 50s
€ 8,99

Beschrijving

De klas van Mees Kees mag op kamp! Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor Mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun je veel beter in zee bestuderen dan in het museum. Was het maar een werk- máánd in plaats van een werkweek. Of nee, een werkjaar!

Genomineerd voor Hebban Award voor Beste Luisterboek 2017

Details

UitgeverPloegsma
Publicatiedatum 1 juni 2016
ISBN 9789021676906
Taal Nederlands
Speelduur 1u 40m 50s
Bestandsgrootte 71 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Oldenhave vertelt met zoveel humor dat hardop lachen onvermijdelijk is. Op kamp is weer fris en origineel. Het speelt zich niet af in school, maar op een camping bij zee. Die setting levert nieuwe, hilarische situaties op' (Bas Maliepaard, Trouw)

Over de auteur
Photo Mirjam Oldenhave
Mirjam Oldenhave

Mirjam Oldenhave (1960) gaf na haar schooltijd in Nijmegen tien jaar toneellessen op een school voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Daarnaast speelde ze zelf ook mee in een toneelgezelschap dat door het land trok. Niet lang daarna is ze naar Amsterdam verhuisd. In die tijd begon ze met het schrijven van kinderboeken.

Naast het schrijven speelt Mirjam ook in de Mees Kees show (www.moex.nl). Ook geeft ze les aan mensen die kinderboeken willen schrijven. Samen met haar man is ze pleegouder voor kinderen bij wie het thuis mis is gegaan. Alle kinderen die bij Mirjam wonen of gewoond hebben, komen wel ergens terug in een van haar boeken.

Mirjam speelt ook accordeon in een band: Jula (www.jula.nl). Ze maken muziek op feesten of bij andere speciale gelegenheden.

Toon aanbod