Luistervoorbeeld

22-11-1963 (gratis voorproefje)

Auteur Stephen King
Voorlezer Rik van de Westelaken
Speelduur 25m 19s
€ 0,00

Beschrijving

Gratis preview. Het volledige luisterboek verschijnt in de zomer van 2018.

22 november 1963, de dag waarop John F. Kennedy werd vermoord en de wereld voorgoed veranderde... Wat als die fatale dag voorkomen had kunnen worden?

Leraar Engels Jake Epping ontdekt een poort in de tijd en reist naar 1958. Lukt het hem de aanslag op John F. Kennedy te verijdelen? En tegen welke prijs? Jake merkt dat het verleden weerbarstig is en zich niet graag laat veranderen, en dat de gevolgen van zijn handelingen onomkeerbaar zijn.

Details

ImprintUitgeverij Luitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 8 mei 2018
ISBN 9789024583423
Taal Nederlands
Speelduur 25m 19s
Bestandsgrootte 23 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘King levert een van zijn beste boeken ooit af.’ (***** Elvin Post in Algemeen Dagblad)

‘King trekt je vanaf de eerste pagina’s zijn onwaarschijnlijke wereld in, en laat je tot het einde toe geloven in de daden en motieven van zijn hoofdpersoon.’ (de Volkskrant)

Over de auteur
Photo Stephen King
Stephen King

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder ruim vijftig horror- en fantasyboeken. Alle titels werden wereldwijde bestsellers. In 2015 ontving King de prestigieuze National Medal of Arts (NEA) uit handen van president Barack Obama. De NEA’s worden elk jaar uitgereikt door het Witte Huis en de National Endowment for the Arts. Het is de hoogste onderscheiding die een kunstenaar kan krijgen voor zijn bijdrage aan de schone kunsten in de Verenigde Staten.

Toon aanbod