Luistervoorbeeld

De laatste wens

SerieThe Witcher deel 1
Auteur Andrzej Sapkowski
Voorlezer Jelle Amersfoort
Speelduur 10u 23m 10s
€ 14,99

Beschrijving

De Laatste Wens is het eerste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Een collectie korte verhalen vol magie en monsters.

Geralt valt behoorlijk op, met zijn witte haar en doordringende ogen, zijn cynische houding en totale gebrek aan respect voor autoriteit... Maar hij is veel meer dan zijn indrukwekkende uiterlijk doet vermoeden.Geralt is een hekser, een man met magische krachten die van hem een briljante vechter en een genadeloze huurmoordenaar maken. Zijn doelwitten? Verachtelijke monsters die het land terroriseren.

Als beschermer van de onschuldigen ontmoet Geralt incestueuze koningen met ondode dochters, wraakzuchtige geesten, schreeuwende harpijen, vampiers met relatieproblemen en wanhopige demonen. Velen zijn kwaadaardig, sommigen zelfs verdorven, maar het belangrijkste is dat de meesten niet zijn wie ze lijken...

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 20 april 2020
ISBN 9789024591329
Taal Nederlands
Speelduur 10u 23m 10s
Bestandsgrootte 570 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de hekser Geralt van Rivia is een internationale bestseller, waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in vijftien landen in vertaling. Sapkowski is ook winnaar van de David Gemmell Legend Award.

Toon aanbod