Luistervoorbeeld

Het Zwaard der Voorzienigheid

SerieThe Witcher deel 2
Auteur Andrzej Sapkowski
Voorlezer Jelle Amersfoort
Speelduur 11u 34m 17s
€ 14,99

Beschrijving

Het Zwaard der Voorzienigheid is het tweede boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Het volgt direct op de collectie korte verhalen uit De Laatste Wens.

Geralt is een hekser, een man wiens magische krachten, versterkt door jarenlange training en een mysterieus elixer, hem tot een briljante vechter en een genadeloze huurmoordenaar hebben gemaakt. Maar Geralt is geen ordinaire moordenaar. Zijn doelwitten zijn vaak afschuwelijke monsters die het land terroriseren en onschuldige mensen aanvallen.

Zodoende zwerft Geralt door het land op zoek naar opdrachten. Langzaam maar zeker ontdekt hij echter dat hoewel veel van zijn slachtoffers verachtelijk zijn, een aantal van hen zelf het slachtoffer zijn van kwade bedoelingen of simpele onnozelheid.

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 4 juni 2020
ISBN 9789024591336
Taal Nederlands
Speelduur 11u 34m 17s
Bestandsgrootte 635 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de hekser Geralt van Rivia is een internationale bestseller, waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in vijftien landen in vertaling. Sapkowski is ook winnaar van de David Gemmell Legend Award.

Toon aanbod