De helaasheid der dingen

De helaasheid der dingen

Vlaamgesproken editie van 'De helaasheid der dingen.'

Auteur

Dimitri Verhulst

Spreker

Ivan Pecnik

Speelduur

6 uur 16 min

€ 12,99

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar, maar ruilen na aanschaf is NIET mogelijk. Klik op LUISTERVOORBEELD hierboven om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie of klik op de auteur om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

Vlaamsgesproken editie. In 'De helaasheid der dingen' keert de schrijver Dimitri Verhulst terug naar zijn geboortegrond in Reetveerdegem. Het boek is zowel een gevoelige ode aan als een hilarische afrekening met het dorp van een jeugd. We maken kennis met zijn vader, Pierre, die zijn paar uur oude zoontje in een postzak op zijn fiets langs alle kroegen van het dorp rijdt om hem aan zijn vrienden te tonen; zijn grootmoeder, wier nachtrust al te vaak verstoord wordt door de politie als die weer eens een van haar dronken zonen thuis komt afleveren; en niet te vergeten de werkloze nonkels Potrel, Herman en Zwaren, voor wie een wereldkampioenschap zuipen het hoogst haalbare is en die leven volgens het adagium 'God schiep de dag en wij slepen ons erdoorheen'.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

8 mei 2020

ISBN

9789025463342

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 16 min

Bestandsgrootte

517 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Dimitri Verhulst (1972) werd geboren in Aalst. Hij wordt gezien als een van de grote schrijvers van de Lage Landen. Zijn werk verschijnt in meer dan twintig talen en werd bekroond met verschillende literaire prijzen.

Van de klassieker 'De helaasheid der dingen'werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht en het boek werd verfilmd en bekroond met de Gouden Uil Publieksprijs. Met 'Godverdomse dagen op een godverdomse bol'won hij de Libris Literatuur Prijs. Van 'De laatkomer'werden binnen een paar maanden meer dan 75.000 exemplaren verkocht. Ook dit boek wordt verfilmd, voor toneel bewerkt en over de hele wereld vertaald. In 2014 verscheen zijn roman 'Kaddisj voor een kut'.Verhulst is de schrijver van het Boekenweekgeschenk 2015.

Meer auteur Dimitri Verhulst Bekijk alles

Vlaams Hebben en zijn

Hebben en zijn

Dimitri Verhulst

€ 12,99
Vlaams Monoloog van iemand die het gewoon werd tegen zichzelf te praten
€ 6,99
De laatkomer

De laatkomer

Dimitri Verhulst

€ 12,99
Vlaams De laatkomer

De laatkomer

Dimitri Verhulst

€ 12,99

Meer spreker Ivan Pecnik Bekijk alles

Valstrik

Valstrik

Ian Rankin

€ 12,99
Vlaams De laatkomer

De laatkomer

Dimitri Verhulst

€ 12,99
Vlaams De laatste getuige

De laatste getuige

Pieter Serrien, Louis Boeckmans

€ 12,99
Vlaams Messias van niks

Messias van niks

Michiel Cox

€ 9,99