Luistervoorbeeld

De vuurproef

SerieStorm deel 3
Auteur Lauren St John
Spreker Anita Verbeek
Speelduur 6u 37m 17s
€ 12,99

Beschrijving

Paardrijsuperster Casey Blue heeft het allemaal: roem, haar kampioenspaard Storm en een vriendje dat zielsveel van haar houdt. Maar dan dendert Kyle haar leven binnen. Hij is niet alleen de meest gevraagde trainer van het land, maar ook de knapste. Dat gaat natuurlijk voor problemen zorgen...

Maar wie is Kyle eigenlijk, en waarom is er zo weinig bekend over zijn verleden? Op het belangrijkste evenement van het jaar wordt duidelijk dat niet alleen de overwinning, maar zelfs Caseys leven op het spel staat.

De vuurproef is het derde deel in de trilogie 'Storm' van Lauren St John, een serie paardenboeken voor meiden vanaf 11 jaar. Spannend en goed geschreven, en vanwege de universele thema's als liefde, vriendschap, familie en doorzettingsvermogen óók leuk voor niet-paardenliefhebbers.

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 1 maart 2017
ISBN 9789025766672
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 37m 17s
Bestandsgrootte 546 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Lauren St John

Lauren St. John werd geboren in Zimbabwe en groeide op in een wildreservaat. Na een studie journalistiek in Harare verhuisde ze naar Engeland waar ze golfverslaggever was voor The Sunday Times. Ze schreef ook boeken over sport en muziek, maar is nu vooral bekend door haar Young Adult- en kinderboeken.

Toon aanbod