Luistervoorbeeld

De jacht op het schaduwdier

Novelle
SerieDe Grijze Jager
Auteur John Flanagan
Voorlezer Tim Murck
Speelduur 2u 4m 38s
€ 8,99

Beschrijving

De jacht op het schaduwdier is een verhaal dat John Flanagan speciaal voor zijn fans in de lage landen schreef. Een wereldwijde primeur!

In deze novelle is Maddie hard op weg een behendige Grijze Jager te worden. Als Will een paar weken van huis moet, laat hij Maddie achter om een oogje in het zeil te houden. Dan klopt een boerenechtpaar aan voor hulp. Zij klagen over een mysterieus beest dat 's nachts op hun erf rondzwerft. Maddie is dan misschien nog geen Grijze Jager, ze wil wel graag helpen. Hoewel het stel geen enkel vertrouwen heeft in Maddie, gaat ze op onderzoek uit en bedenkt ze een plan. Dat plan is alleen niet bepaald ongevaarlijk...

De jacht op het schaduwdier is een kort verhaal dat zich afspeelt na boek 12, De koninklijke leerling.

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 13 februari 2018
ISBN 9789025769154
Taal Nederlands
Speelduur 2u 4m 38s
Bestandsgrootte 171 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo John Flanagan
John Flanagan

John Flanagan (1944) begon zijn carrière in de reclamewereld. Op dit moment is hij een van de productiefste schrijvers van televisieprogramma’s in Australië.

John schreef het eerste boek in de serie De grijze jager om zijn twaalfjarige zoon Michael aan het lezen te krijgen. Hij wilde Michael laten zien dat lezen leuk kan zijn en dat helden niet altijd groot en gespierd hoeven te zijn.

Toon aanbod