Luistervoorbeeld

De vloek van de moordenaar

SerieSleedoorn deel 3
Auteur Kevin Sands
Spreker Ron Mesland
Speelduur 8u 58m 39s
€ 12,99

Beschrijving

Deel 3 in de Sleedoorn-trilogie: een historische serie vol spannende puzzels, ingewikkelde codes en een vleugje magie.

Apothekersleerling Christopher lijkt wel gemaakt voor onheil en avontuur. Wat een rustig diner bij de koning had moeten worden, eindigt in een chaos door een (mislukte) moordaanslag op de aanwezige gasten. Uit een cryptische boodschap van de moordenaar blijkt dat dit niet de laatste aanslag zal zijn. Als Christopher ontdekt wie het éígenlijke doelwit was, krijgt hij met zijn vrienden Tom en Sally de opdracht om een eeuwenoude vloek op de Franse troon te onderzoeken. Daar ontdekken ze dat niet alleen de koninklijke familie in gevaar is, maar zijzelf ook.

De Sleedoorn-trilogie is een razend spannende serie vol vriendschap, humor, mysterie en gevaar. Boekenwebsite Hebban gaf deel 1 in de serie 5 sterren: 'De sleutel van Sleedoorn is een geweldig avonturenboek waar veel in te beleven valt. Erg knap gedaan en zeker een aanrader.'

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 20 juni 2018
ISBN 9789025770372
Taal Nederlands
Speelduur 8u 58m 39s
Bestandsgrootte 247 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Kevin Sands
Kevin Sands

Kevin Sands werkt als natuurkundig onderzoeker en docent aan de universiteit van Toronto. Hij woont in het Canadese Toronto. Sands debuteerde in 2015 met De sleutel van Sleedoorn. Het boek werd in 13 talen vertaald.

Toon aanbod