Luistervoorbeeld

Vechten voor vrijheid

SerieGladiator deel 1
Auteur Simon Scarrow
Spreker Kevin Hassing
Speelduur 6u 59m 16s
€ 12,99

Beschrijving

Marcus Cornelius Primus wordt als jonge rekruut ingewijd in het harde bestaan van gladiator. Zijn dagen worden beheerst door strikte discipline en afmattende trainingen. Maar hij kan zijn verleden niet zomaar vergeten: zijn vader, ooit een gevierde centurio, werd door soldaten vermoord, en zijn moeder werd ontvoerd en als slavin verkocht.

Marcus is vastbesloten om Pompeius de Grote, die destijds commandant van zijn vader was, te vinden en hem om hulp te vragen. Het recht moet zegevieren en zijn moeder moet bevrijd worden. Wat Marcus echter niet weet is dat hij een levensgevaarlijk geheim met zich meedraagt. Als de andere Romeinen hier lucht van krijgen, is hij zijn leven niet meer zeker…

Gladiator #1

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 3 augustus 2018
ISBN 9789025770464
Taal Nederlands
Speelduur 6u 59m 16s
Bestandsgrootte 384 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Simon Scarrow
Simon Scarrow

Simon Scarrow (1962) is een Engelse auteur. Hij studeerde geschiedenis aan de University of East Anglia in Norwich en behaalde daar later een master creative writing. Tot 2005 was hij docent Engels en geschiedenis om zich vervolgens fulltime op het schrijven te richten.

Scarrow heeft zich gespecialiseerd in historische romans voor jeugd en jongvolwassenen, maar werd wereldberoemd door de historische romans die hij voor volwassenen schreef, zoals de Eagle-serie over de Romeinse tijd in de eerste eeuw na Christus. Ook werd hij bekend door de Revolution-serie met Napoleon Bonaparte en de Duke of Wellington als hoofdpersonages. Met de Gladiator-serie richtte hij zich weer op jongvolwassenen; een serie over een jongen in het Romeinse Rijk wiens vader voor zijn ogen wordt vermoord.

Toon aanbod