Luistervoorbeeld

Straatvechter

SerieGladiator deel 2
Auteur Simon Scarrow
Spreker Kevin Hassing
Speelduur 6u 34m 26s
€ 12,99

Beschrijving

Ooit zal de jonge Marcus misschien als gladiator de arena betreden. Maar hij moet zich ook op straat kunnen verdedigen. Nu Marcus lid is van Julius Caesars 'hofhouding', vervolgt hij zijn training in Rome. De straten van Rome worden onveilig gemaakt door rivaliserende straatbendes. Er is sprake van een complot om Julius Caesar te vermoorden. Caesar vraagt Marcus undercover te gaan en daarmee brengt hij Marcus in vreselijk gevaar. Als ontdekt wordt wie Marcus werkelijk is, dan staat niet alleen het leven van Julius Caesar op het spel...

Gladiator #2

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 1 september 2018
ISBN 9789025770471
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 34m 26s
Bestandsgrootte 361 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Simon Scarrow

Simon Scarrow (1962) is een Engelse auteur. Hij studeerde geschiedenis aan de University of East Anglia in Norwich en behaalde daar later een master creative writing. Tot 2005 was hij docent Engels en geschiedenis om zich vervolgens fulltime op het schrijven te richten.

Scarrow heeft zich gespecialiseerd in historische romans voor jeugd en jongvolwassenen, maar werd wereldberoemd door de historische romans die hij voor volwassenen schreef, zoals de Eagle-serie over de Romeinse tijd in de eerste eeuw na Christus. Ook werd hij bekend door de Revolution-serie met Napoleon Bonaparte en de Duke of Wellington als hoofdpersonages. Met de Gladiator-serie richtte hij zich weer op jongvolwassenen; een serie over een jongen in het Romeinse Rijk wiens vader voor zijn ogen wordt vermoord.

Toon aanbod