Luistervoorbeeld

Zoon van Spartacus

SerieGladiator deel 3
Auteur Simon Scarrow
Spreker Kevin Hassing
Speelduur 6u 39m 41s
€ 12,99

Beschrijving

In deel 3 van de 'Gladiator' is Marcus vastbesloten zijn moeder te vinden. Zijn meester Julius Caesar wil echter dat Marcus hem helpt in de strijd tegen de opstandige slaven en hun leider Brixus, die net als Spartacus een slavenleger willen vormen. Maar Marcus en Brixus zijn oude vrienden, die een levensgevaarlijk geheim delen. Marcus moet kiezen tussen zijn vriend en zijn meester.

Gladiator #3

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 11 oktober 2018
ISBN 9789025770488
Taal Nederlands
Speelduur 6u 39m 41s
Bestandsgrootte 366 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Simon Scarrow
Simon Scarrow

Simon Scarrow (1962) is een Engelse auteur. Hij studeerde geschiedenis aan de University of East Anglia in Norwich en behaalde daar later een master creative writing. Tot 2005 was hij docent Engels en geschiedenis om zich vervolgens fulltime op het schrijven te richten.

Scarrow heeft zich gespecialiseerd in historische romans voor jeugd en jongvolwassenen, maar werd wereldberoemd door de historische romans die hij voor volwassenen schreef, zoals de Eagle-serie over de Romeinse tijd in de eerste eeuw na Christus. Ook werd hij bekend door de Revolution-serie met Napoleon Bonaparte en de Duke of Wellington als hoofdpersonages. Met de Gladiator-serie richtte hij zich weer op jongvolwassenen; een serie over een jongen in het Romeinse Rijk wiens vader voor zijn ogen wordt vermoord.

Toon aanbod