Luistervoorbeeld

Wraak

SerieGladiator deel 4
Auteur Simon Scarrow
Spreker Kevin Hassing
Speelduur 5u 54m 50s
€ 12,99

Beschrijving

In het vierde deel van de Gladiator-serie arriveert Marcus samen met zijn vrienden in Griekenland. Marcus is uitzinnig van vreugde als hij ontdekt waar zijn moeder vastgehouden wordt. Maar voordat hij haar in zijn armen kan sluiten, moet hij nog heel wat gevaarlijke situaties trotseren. Het wordt hem - letterlijk en figuurlijk - heet onder de voeten. Zal hij zijn grote geheim verborgen weten te houden?

Gladiator #4

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 15 november 2018
ISBN 9789025770495
Taal Nederlands
Speelduur 5u 54m 50s
Bestandsgrootte 325 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Simon Scarrow
Simon Scarrow

Simon Scarrow (1962) is een Engelse auteur. Hij studeerde geschiedenis aan de University of East Anglia in Norwich en behaalde daar later een master creative writing. Tot 2005 was hij docent Engels en geschiedenis om zich vervolgens fulltime op het schrijven te richten.

Scarrow heeft zich gespecialiseerd in historische romans voor jeugd en jongvolwassenen, maar werd wereldberoemd door de historische romans die hij voor volwassenen schreef, zoals de Eagle-serie over de Romeinse tijd in de eerste eeuw na Christus. Ook werd hij bekend door de Revolution-serie met Napoleon Bonaparte en de Duke of Wellington als hoofdpersonages. Met de Gladiator-serie richtte hij zich weer op jongvolwassenen; een serie over een jongen in het Romeinse Rijk wiens vader voor zijn ogen wordt vermoord.

Toon aanbod