Luistervoorbeeld

So Bella

SerieElvy's eigen wereld deel 3
Auteur Jill Schirnhofer
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 3u 19m 36s
€ 9,99

Beschrijving

Licht, camera, actie! Na hun vlogavontuur in Londen wordt Elvy’s beste vriendin Kate gecast voor een film. En wel in Italië! Elvy krijgt ook een rol, maar dan achter de schermen: als setdresser gaat zij over de props in het decor. Perfect, want daar kan ze haar tekentalent goed voor inzetten. Het leven op de set gaat niet over rozen, maar gelukkig kunnen de meiden samen elke uitdaging aan!

Nieuw feelgood-avontuur in bella Italia
In Elvy’s eigen wereld 3 – So bella beleven de vriendinnen nieuwe avonturen in Italië. Dankzij de bioscoopfilm stond Elvy flink in de schijnwerpers én zijn er al bijna 20.000 exemplaren in de serie verkocht.

Details

ImprintGottmer Kinderboeken
UitgeverGottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 21 januari 2020
ISBN 9789025773069
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 19m 36s
Bestandsgrootte 183 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer (1991), ook wel bekend als kortweg Jill, is een Nederlands illustrator, schrijver en programmamaker. Hoewel ze van beroep hoofdzakelijk illustrator en schrijver is, beleeft ze haar doorbraak door het kinderprogramma Jill, dat ze voor AVROTROS op Zapp, NPO 3 presenteert.

Ze is ook bekend van haar YouTube-filmpjes. Onder de jonge meiden is zij razend populair. Haar knutsel-, teken- en doeboeken vinden dan ook gretig aftrek. Met het schrijven van Elvy's eigen wereld gaat een grote wens van Jill in vervulling.

Toon aanbod