Luistervoorbeeld

Verraad

SerieDe Royals deel 2
Auteur Erin Watt
Voorlezer Jantine van den Bosch, Kevin Hassing
Speelduur 8u 50m 59s
€ 14,99

Beschrijving

De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 20 november 2018
ISBN 9789026148187
Taal Nederlands
Speelduur 8u 50m 59s
Bestandsgrootte 486 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Erin Watt
Erin Watt

Erin Watt is het geesteskind van de twee bestsellerauteurs Jen Frederick en Elle Kennedy, die een passie voor schrijven en mooie boeken delen. Deze gedeelde interesse heeft geleid tot de succesvolle en verslavende youngadultserie De Royals. Wanneer er niet geschreven of gelezen wordt, is Jen op zoek naar de nieuwste gadgets en vermaakt Elle zich met bordspellen of haar drumstel.

Toon aanbod