Luistervoorbeeld

Geheimen

Deze Royals maken je kapot
SerieDe Royals deel 3
Auteur Erin Watt
Voorlezer Jantine van den Bosch, Kevin Hassing
Speelduur 10u 4m 6s
€ 14,99

Beschrijving

De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, vanNew York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugjeVijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder.

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 22 november 2018
ISBN 9789026148200
Taal Nederlands
Speelduur 10u 4m 6s
Bestandsgrootte 553 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Erin Watt
Erin Watt

Erin Watt is het geesteskind van de twee bestsellerauteurs Jen Frederick en Elle Kennedy, die een passie voor schrijven en mooie boeken delen. Deze gedeelde interesse heeft geleid tot de succesvolle en verslavende youngadultserie De Royals. Wanneer er niet geschreven of gelezen wordt, is Jen op zoek naar de nieuwste gadgets en vermaakt Elle zich met bordspellen of haar drumstel.

Toon aanbod