Luistervoorbeeld

Gevaar

SerieDe Royals deel 5
Auteur Erin Watt
Voorlezer Jantine van den Bosch, Kevin Hassing
Speelduur 9u 19m 59s
€ 14,99

Beschrijving

Gevaar is het vijfde deel in de succesvolle en verslavende YA-serie De Royals van Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs. Voor jongeren van 16 jaar en ouder die houden van passie, spanning en intrige.

Het leven van Hartley staat op zijn kop sinds ze Easton Royal heeft ontmoet. Hij is onweerstaanbaar, maar ook gevaarlijk.
Wanneer Hartley door een ongeval haar geheugen kwijtraakt, vertrouwt ze niemand meer. Instinctief weet ze dat Easton slecht voor haar is, tegelijkertijd lijkt hij de enige die haar kan redden. Easton wil dat ze haar geheugen terugkrijgt, terwijl Hartley ervan overtuigd raakt dat je sommige dingen maar beter kunt vergeten.

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 27 maart 2019
ISBN 9789026150326
Taal Nederlands
Speelduur 9u 19m 59s
Bestandsgrootte 513 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Erin Watt
Erin Watt

Erin Watt is het geesteskind van de twee bestsellerauteurs Jen Frederick en Elle Kennedy, die een passie voor schrijven en mooie boeken delen. Deze gedeelde interesse heeft geleid tot de succesvolle en verslavende youngadultserie De Royals. Wanneer er niet geschreven of gelezen wordt, is Jen op zoek naar de nieuwste gadgets en vermaakt Elle zich met bordspellen of haar drumstel.

Toon aanbod