Luistervoorbeeld

Hartstocht

SerieDe Royals deel 3,5
Auteur Erin Watt
Voorlezer Jantine van den Bosch, Kevin Hassing
Speelduur 4u 44m 59s
€ 12,99

Beschrijving

Hartstocht is deel 3,5 in de succesvolle en verslavende serie De Royals, van New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugjeVijftig tinten grijs voor jongeren van 16 jaar en ouder.

Drie jaar geleden kostte een misstap Gideon het meisje van zijn dromen. Sindsdien worstelt de oudste Royal-broer met de liefde, ook al denkt iedereen dat hij Savannah allang vergeten is. Wanneer ze plotseling op de universiteit verschijnt, kan Gideon zich niet meer verschuilen achter zijn stoere voorkomen. Hij is vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen. Maar Savannah peinst er niet over hem ooit nog een kans te geven.

*Spoileralert: lees Hartstocht na deel 3!

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 9 juli 2019
ISBN 9789026151125
Taal Nederlands
Speelduur 4u 44m 59s
Bestandsgrootte 261 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'De levensechte beschrijvingen van de Royal-broers zijn spot on, je wordt zelf een beetje verliefd op ze.' - lezersreactie, Hebban.nl

'Onweerstaanbaar *****' - Kirkus Reviews

Over de auteur
Photo Erin Watt
Erin Watt

Erin Watt is het geesteskind van de twee bestsellerauteurs Jen Frederick en Elle Kennedy, die een passie voor schrijven en mooie boeken delen. Deze gedeelde interesse heeft geleid tot de succesvolle en verslavende youngadultserie De Royals. Wanneer er niet geschreven of gelezen wordt, is Jen op zoek naar de nieuwste gadgets en vermaakt Elle zich met bordspellen of haar drumstel.

Toon aanbod