Luistervoorbeeld

Costa Banana 4 - Ufo-alarm

SerieCosta Banana deel 4
Auteur Jozua Douglas
Voorlezer Sander de Heer
Speelduur 4u 44m 52s
€ 13,99

Beschrijving

Ufo-alarm is het vierde deel in de supergrappige en populaire kinderboekenserie Costa Banana van Jozua Douglas, met zwart-witillustraties van Elly Hees.
Er vliegen ufo’s rond het paleis en president Pablo Fernando krijgt een boodschap uit de ruimte. Wezens van een verre planeet willen hem als leider. Maar dan moet hij wel een ruimtereis maken. De president vindt het geweldig, maar Rosa heeft haar twijfels. Wie zijn deze wezens eigenlijk, en zijn ze wel te vertrouwen?<br>Voorgelezen door Sander de Heer.

Details

Imprintde Fontein Jeugd
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 23 januari 2020
ISBN 9789026152856
Taal Nederlands
Speelduur 4u 44m 52s
Bestandsgrootte 260 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Jozua Douglas
Jozua Douglas

Jozua Douglas (1977) werd geboren in een piepklein, armoedig huisje bij de dijk. Dat is sneu als je bedenkt dat zijn voorvader een beroemde ridder was met een groot kasteel in Schotland. Nu woont hij in de provincie Utrecht. Jozua schreef poëzie en won diverse prijzen. Nu schrijft hij voor kinderen. Zijn prentenboeken werden vertaald in zes talen, en zijn boeken De verschrikkelijke badmeester, De vreselijke tweeling en de Costa Banana-serie zijn razend populair.

Met De verschrikkelijke badmeester won Jozua de Hotze de Roosprijs 2013. De gruwelijke generaal, deel 1 van de Costa Banana-serie, werd tijdens de Kinderboekenweek 2015 besproken door het Kinderboekenpanel in De Wereld Draait Door.

Jozua houdt van lezen, chocolade en het zwembad. Daar krijgt hij zelfs vaak de beste ideeën!

Toon aanbod