Luistervoorbeeld

Delia's vlucht

SerieDelia-serie deel 1
Auteur Virginia Andrews
Spreker Esther Floor
Speelduur 12u 11m 45s
€ 14,99

Beschrijving

‘Delia’s vlucht’ is het eerste deel van de driedelige Delia-serie van bestsellerauteur Virginia Andrews.

Nadat haar ouders zijn omgekomen bij een verkeersongeluk met een vrachtwagen, ligt het leven van de vijftienjarige Delia Yebarra totaal overhoop. Ze verlaat het Mexicaanse dorpje waar ze is opgegroeid en maakt een nieuwe start in Amerika.
Het leven op het landgoed van haar steenrijke tante Isabella in Palm Springs, Californië zou een droom moeten zijn voor een plattelandsmeisje als Delia, maar het lijkt meer op een nachtmerrie. Haar tante weigert Delia de toegang tot het grote huis en verbant haar naar de bediendenverblijven, samen met een leraar die zich maar al te graag aan de mooie Delia zou vergrijpen.
Hoewel haar neef Edward aardig tegen haar is, wordt ze behandeld als oud vuil door haar nichtje Sophia, die jaloers is omdat Delia zo veel knapper is dan zij. Maar net als Delia enigszins begint te wennen aan het Amerikaanse leven, belandt ze door vreselijke omstandigheden weer terug in Mexico, dat ze amper terugkent. Waar zal Delia zich ooit nog thuisvoelen?

‘Delia’s vlucht’ is het eerste deel in de driedelige Delia-serie en wordt gevolgd door ‘Delia’s geluk’ en ‘Delia’s gave’.

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 9 juni 2020
ISBN 9789026153600
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 11m 45s
Bestandsgrootte 670 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Virginia Andrews

Alle boeken van Virginia Andrews (1923-1986) ademen de meeslepende sfeer waarmee zij over de hele wereld een begrip is geworden. Zoals zij het zelf eens omschreef: 'Mijn verhalen zijn niet bizar, de werkelijkheid is bizar.' Van haar romans zijn wereldwijd inmiddels meer dan 90 miljoen exemplaren in meer dan 16 talen verkocht.

Toon aanbod