Pleasant Valley
Pleasant Valley

Pleasant Valley

Jolanda Ivonne Clément neemt de lezer mee naar het Chicago van de jaren zeventig waarin de komst van een probleemgezin zorgt voor onrust in een schijnbaar perfecte wijk. Voor de lezers van Celeste Ng

Auteur

Jolanda Ivonne Clément

Spreker

Jamie Grant

Speelduur

14 uur 34 min

€ 13,99 € 6,99 50% korting

Beschrijving

Pleasant Vally van Jolanda Ivonne Clément is een zinderende roman voor de lezers van Celeste Ng. 1973. Shannon ‘Kite’ Vickerson is een verlegen meisje van negen dat met haar ouders en zus Margret in een groene buitenwijk van Chicago woont. Bij de Vickersons is alles ogenschijnlijk perfect. Toch durft Kite alleen maar over straat met haar vlieger, waarachter ze zich kan verschuilen. Dan komt er een probleemgezin met zeven kinderen in de wijk wonen: de Finches. Ze zijn luid, maken rotzooi en de kinderen lopen in pyjama over straat. De buren steken de koppen bij elkaar om het gezin zo snel mogelijk weg te werken. Pogingen daartoe lopen verschrikkelijk uit de hand en dan blijkt hoe zwak de fundamenten onder Kites perfecte wereld zijn. Zus Margret zoekt haar toevlucht bij de buren. Kite wordt aan haar lot overgelaten en stevent af op een tragedie. Jarenlang torst ze alles met zich mee, totdat ze als zeventienjarige besluit op te graven wat het licht niet verdragen kon.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

28 september 2022

ISBN

9789026360770

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 34 min

Bestandsgrootte

800 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jolanda Ivonne Clément is auteur. Ze bewees haar talent in de goed ontvangen roman Oostwaarts (augustus 2021), die direct na verschijnen werd opgenomen in de Canon van Nederland onder ‘Verhalen over de Tweede Wereldoorlog’.

Meer auteur Jolanda Ivonne Clément Bekijk alles

Oostwaarts

Oostwaarts

Jolanda Ivonne Clément

€ 14,99

Meer spreker Jamie Grant Bekijk alles

Mission Two

Mission Two

R. Wade

€ 7,99
Een kus voor de koning

Een kus voor de koning

Barbara Cartland

€ 9,99
Hart tegen hart

Hart tegen hart

Barbara Cartland

€ 16,99
De partizaan

De partizaan

Patrick Worrall

€ 14,99