Be Useful
Be Useful

Be Useful

7 tools voor het leven

Be Useful neemt je mee op een inspirerende tour door Arnold Schwarzeneggers gereedschapskist voor een zinvol leven. Een uniek inkijkje in het succesrecept van een van ’s werelds invloedrijkste mensen.

Auteur

Arnold Schwarzenegger

Spreker

Arie Boomsma

Speelduur

6 uur 4 min

€ 14,99

Beschrijving

’s Werelds succesvolste bodybuilder, de best betaalde filmster, de leider van Californië – ’s werelds zesde economie: dat is Arnold Schwarzenegger. Dat dit een en dezelfde persoon is, is geen toeval. Het is het resultaat van een duidelijke visie, ruim denken, hard werken, directe communicatie, veerkrachtige probleemoplossing, grote nieuwsgierigheid en de bereidheid om terug te geven. Alles door die ene les die Arnolds vader er had ingehamerd: be useful.

Verteld met zijn unieke, directe en krachtige stem, laat Arnold Schwarzenegger je in deze praktische gids zien hoe je de 7 tools die hij daaruit destilleerde kunt inzetten om je ware doel te bereiken en een succesvol en nuttig leven te leiden. Hij brengt zijn inzichten tot leven met meeslepende persoonlijke verhalen, van levensveranderende successen tot levensbedreigende mislukkingen – sommige bekend, sommige hier voor het eerst verteld. Niemand komt je redden, zoals Arnold zegt. Het goede nieuws is dat jij alles bent wat je nodig hebt.

“In een tijd van shortcuts, hacks en quick fixes is het verfrissend iemand te horen over mouwen opstropen, hard werken en geloven in jezelf. Een boek vol heerlijke inzichten!” – Arie Boomsma

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

14 december 2023

ISBN

9789043931342

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 4 min

Bestandsgrootte

334 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Arnold Schwarzenegger werd wereldkampioen bodybuilding, internationaal filmster, politicus en zakenman. Tweemaal is hij uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen in de wereld (TIME magazine).