Luistervoorbeeld

100 procent Coco Paris

Dagboek van een modeblogger
Serie100% Coco
Auteur Niki Smit
Voorlezer Pip Pellens
Speelduur 5u 46m 39s
€ 13,59

Beschrijving

Coco’s blog The Style Tiger is dé hit van modeminnend Nederland, maar niemand weet dat de 13-jarige Coco de beroemde modetijger is. Tijdens de Fashion Week schrijft Coco haar blog in voor een grote wedstrijd MTV’s Fashionbloggers. De finale is in Parijs. Game on!

Met de Eiffeltoren in het vooruitzicht gaat Coco aan de slag met kleine zwarte jurkjes, gestreepte kniekousen en Chanel-jasjes. Zip, zip! Ondertussen zweeft ze met haar vriendje Bruno op een grote roze wolk. #LOVE #romance #happiness

Maar aaargh, ook voor hem heeft ze een groot geheim. The Style Tiger krijgt steeds meer likes, maar is Coco zelf nog wel gelukkig?

Bekroond door de Kinderjury met de Pluim van de Senaat.

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein
Publicatiedatum 25 november 2017
ISBN 9789047625001
Taal Nederlands
Speelduur 5u 46m 39s
Bestandsgrootte 318 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Niki Smit
Niki Smit

Niki Smit (1975) is schrijfster van de 100% serie en geboren in Rotterdam. Niki studeerde Communicatie in Rotterdam. Tijdens haar schrijfopleiding bij Script+ schreef ze haar eerste boek. Haar debuut 100% Nina lag mei 2005 in de winkels. Ook heeft Niki in 2011 de opleiding 'Scenario schrijven voor televisie- en film' bij Scriptschool afgerond.

Niki heeft acht 100% boeken geschreven, haar serie wordt uitgegeven door Uitgeverij De Fontein in Utrecht. De boeken 100% Lola, 100% Bo, 100% Fee en 100% Mila zijn genomineerd voor de prijs van de Nederlandse Kinderjury. Met haar debuut 100% Nina won Niki de Hotze de Roos prijs.

Eerder werkte Niki als hoofdredacteur van een jongerenwebsite en een modeblog. Niki bezocht de Fashion Weeks van Parijs en New York en zat daar (volkomen illegaal en rillend als een rietje) front row bij Sonia Rykiel en Chanel.

De 100%-serie is razend populair onder tienermeiden. Niki woont in Amsterdam en houdt van mode, konijnen, All Stars, cupcakes en Parijs.

Toon aanbod