Luistervoorbeeld

De haven en De picknick

SerieHet Muizenhuis Sam en Julia
Auteur Karina Schaapman
Voorlezer Dieuwertje Blok
Speelduur 32m 25s
€ 7,99

Beschrijving

Sam en Julia gaan op bezoek bij Opa Zeeman in de haven. Daar is van alles te ontdekken en te doen, want het is havenweek. Tijdens de havenweek komen er boten uit verre streken de oogst afleveren. Om dat te vieren wordt er in de haven een heuse bootjesrace georganiseerd. Ome Jan (die alles kan) leert Sam en Julia hoe ze zelf een boot kunnen bouwen van oude flessen en planken.

Sam en Julia gaan samen met de drieling op pad. Ze hebben hun kar ingepakt met lekkernijen want ze gaan picknicken! Maar hoe kom je met een kar de trappen af? Gelukkig kent Julia een sluiproute. Onderweg leren ze nieuwe muizen kennen die graag met het vijftal meedoen. Boordevol muziek en geluidseffecten!

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein
Publicatiedatum 31 mei 2019
ISBN 9789047626763
Taal Nederlands
Speelduur 32m 25s
Bestandsgrootte 45 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Karina Schaapman
Karina Schaapman

Karina Schaapman (1960) zat van 2002 tot 2008 voor de PvdA in de gemeenteraad van Amsterdam. Ze publiceerde Schoolstrijd (2000), Hoerenlopen is niet normaal (2007) en de bestseller Zonder moeder (2004, negen drukken, en in het Engels verschenen onder de titel Motherless). Ook schreef ze diverse artikelen en columns voor dagbladen en tijdschriften.

Eind 2011 verscheen haar kinderboek Het Muizenhuis dat internationaal furore maakt en dat inmiddels in twintig landen is verschenen.

Toon aanbod