Luistervoorbeeld

Lieve John

Het lot drijft hen steeds weer uit elkaar, maar hoop houdt hun liefde levend
Auteur Nicholas Sparks
Spreker Jelle Amersfoort
Speelduur 8u 48m 23s
€ 14,99

Beschrijving

'Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken.' Daily Mail
John Tyree weet niet wat hij met zijn leven en zijn toekomst wil en stopt met school om in het leger te gaan. Tijdens een weekendverlof ontmoet hij de idealistische studente Savannah Curtis en verliest hij zijn hart volkomen aan haar. Na verloop van tijd zijn ze zo zeker van hun liefde dat ze willen trouwen zodra Johns diensttijd erop zit.
Maar dan slaat het noodlot toe, voor hen en voor vele Amerikanen: de aanslagen van 11 september zetten ieders leven op zijn kop en John voelt zich verplicht zijn diensttijd te verlengen. Het duurt zo lang voor John terugkeert, dat Savannah verliefd wordt op iemand anders en met hem trouwt. John blijft achter met een gebroken hart en de grootste uitdaging van zijn leven: Savannah is voor hem nog steeds de enige ware en hij zal zijn leven zonder haar weer zin moeten zien te geven.
De pers over de boeken van Nicholas Sparks

'Wat het meest beklijft zijn de diepmenselijke empathie van de auteur en de vele levensinzichten die hij zijn personages meegeeft.' Noordhollands Dagblad
'Sparks heeft een talent om te raken aan wat ons menselijk maakt.' Irish Independent
'Sparks' boeken zitten vol diepe emoties en onverwachte wendingen. Tranen gegarandeerd.' People

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 25 juli 2019
ISBN 9789052861746
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 48m 23s
Bestandsgrootte 354 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Nicholas Sparks

Nicholas Sparks (1965) is de auteur van talloze bestsellers, waaronder The Notebook, Message in a Bottle, Dear John en Zie mij. Hij kan met recht een van de meest geliefde verhalenvertellers ter wereld worden genoemd. Zijn boeken zijn in meer dan vijftig talen vertaald en negen van zijn romans werden met groot succes verfilmd.

Toon aanbod