Luistervoorbeeld

After 2: Je kan niet leven zonder hem

SerieAfter deel 2
Auteur Anna Todd
Voorlezer Lotte Horlings
Speelduur 18u 16m 20s
€ 19,99

Beschrijving

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen… behalve haar.


Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als haar een gerucht bereikt over de ware oorsprong van hun relatie, slaat dat bij haar in als een bom. Is Hardin wel de diepzinnige, aandachtige jongen op wie Tessa verliefd werd, ondanks zijn boze buitenkant, of kent ze hem eigenlijk helemaal niet? Ze wou dat ze hem gewoon kon verlaten. Maar zo simpel is het niet. Niet met de herinnering aan hun gepassioneerde nachten samen. Zijn verzengende aanrakingen. Zijn hongerige zoenen.


Hardin beseft maar al te goed dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij wil voor Tessa vechten, en voor hun liefde. Maar kan hij wel echt veranderen?


Anna Todd was altijd een gretige lezer van romantische boeken én een liefhebber van boy bands. Nu ze die twee passies kan combineren in de romantische After-serie - Hardin is geïnspireerd op Harry Styles van One Direction - komt voor haar een droom uit.

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 8 oktober 2019
ISBN 9789052861890
Taal Nederlands
Speelduur 18u 16m 20s
Bestandsgrootte 650 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Anna Todd

Anna Todd was altijd een gretig lezer van romantische boeken én een liefhebber van boy bands, dus nu ze die twee passies in haar debuut kan combineren, komt voor haar een droom uit. Ze woont met haar man in Austin, Texas. De boeken zijn ruim 50% anders dan de editie die op Wattpad stond, en bevatten veel additioneel materiaal.

Toon aanbod