De laatste kinderkoning (audioboek)
De laatste kinderkoning (audioboek)
Thijs Noorlandt
Nog geen luistervoorbeeld

De laatste kinderkoning (audioboek)

audioboek

Met 'De laatste kinderkoning' heeft Thijs Noorlandt een fantasierijk verhaal geschreven vol humor en avontuur, maar ook met een onderliggende vraag: wat als kinderen het voor het zeggen zouden hebben?

€ 12,99

Beschrijving

Het land Uvoriaal heeft de afgelopen zeventig jaar een kinderkoningin of kinderkoning gehad. Steeds als de koning(in) achttien jaar wordt, wordt er een wedstrijd uitgeschreven om een opvolger te zoeken. Op de verjaardag van koningin Elja gaat het vreselijk mis. De kroon van Uvoriaal, die ook de sleutel van de koninklijke kluis is, is gestolen. Voor Josia en Ann is dit het begin van een geweldig avontuur vol spanning, raadsels en een race tegen de klok. Komt de kroon op tijd terug, of is de tijd van de kinderkoningen ten einde? Met 'De laatste kinderkoning' heeft Thijs Noorlandt een fantasierijk verhaal geschreven vol humor en avontuur, maar ook met een onderliggende vraag: wat als kinderen het voor het zeggen zouden hebben?

Details

Imprint

Vuurbaak Junior

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

16 mei 2023

ISBN

9789055606238

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Thijs Noorlandt - getrouwd en vader van vier - is journalist en programmamaker bij Groot Nieuws Radio. Eerder schreef hij samen met Jorieke Eijlers het boek 'Verlangen naar vrijheid' . 'De laatste kinderkoning' is een uitnodiging om de wereld door kinderogen te bekijken. Via het boek, en ook bij schoolbezoeken, moedigt hij kinderen aan om te delen hoe de wereld er volgens hen uit moet zien. Omdat ieder kind een kans op een vrij leven verdient, is Thijs ook ambassadeur van Compassion.

Meer auteur Thijs Noorlandt Bekijk alles

Verlangen naar vrijheid

Verlangen naar vrijheid

Jorieke Eijlers-Fredrikze, Thijs Noorlandt

€ 13,99