Noord-Korea ontmaskerd
Noord-Korea ontmaskerd

Noord-Korea ontmaskerd

Over leven in een totalitaire staat

In dit boek trekt Jan Vermeer het masker van Noord-Korea af; een must read voor iedereen die dit verborgen en moeilijk te doordringen land wil leren kennen en begrijpen.

Auteur

Jan Vermeer

Spreker

Joost Kam

Speelduur

6 uur 58 min

€ 14,99

Beschrijving

In Noord-Korea bepaalt de staat waar je woont, wat voor werk je doet, welke sport je beoefent, wat je eet en of je eet. Het land van Kim Jong-Un is voor buitenstaanders zo mysterieus dat er vaak lachend over wordt gedaan. Maar hoe is het om hier te leven en te overleven? In 'Noord-Korea ontmaskerd' krijgt de lezer een blik achter de schermen van deze totalitaire staat. Aan de orde komen de levens van de grote leiders, de giftige mix van ideologieën, het misdadige controle- en gevangenissysteem, de voortdurende periodes van hongersnood, de levensgevaarlijke ontsnappingen uit Noord-Korea en de strijd tegen de vijand binnenin: christenen. In dit boek trekt Jan Vermeer het masker van Noord-Korea af; een must read voor iedereen die dit verborgen en moeilijk te doordringen land wil leren kennen en begrijpen.

Details

Imprint

Plateau

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

28 februari 2024

ISBN

9789058042187

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 58 min

Bestandsgrootte

574 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jan Vermeer interviewde tientallen vluchtelingen uit Noord-Korea. Bij Plateau verschenen eerder 'Gerepareerd met goud' en '12 lessen van de vervolgde kerk in Azië' van zijn hand.

Meer auteur Jan Vermeer Bekijk alles

12 lessen van de vervolgde kerk in Azië
€ 9,99
Gerepareerd met Goud

Gerepareerd met Goud

Jan Vermeer

€ 9,99