Luistervoorbeeld

Inkeer

Auteur Annelies Hoornik
Voorlezer
Speelduur 27m 28s
€ 4,99

Beschrijving

Deze download bevat muziek voor meditatie. Annelies ontvangt regelmatig verzoeken of de muziek die op haar visualisatie luisterboeken staat ook als losse meditatie tracks beschikbaar zijn.

Deze track heeft een piano die een rustige repeterende melodie speelt die de geest wegvoert naar de leegte binnenin.

Details

UitgeverAngelo
Publicatiedatum 14 augustus 2012
ISBN 9789079995295
Taal Nederlands
Speelduur 27m 28s
Bestandsgrootte 50 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Annelies Hoornik
Annelies Hoornik

Annelies Hoornik is een door Doreen Virtue, PhD gecertificeerd ANGEL THERAPY PRACTITIONER® en ANGEL THERAPY MEDIUM®, Usui/Tibetaans Reiki Master en de eerste Integrated Energy Therapy® Master Instructor Trainer in Nederland.

Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken.
Annelies wijdt zich nu aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zielendoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops en door het maken CD's, downloads en boeken.
"Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."

Toon aanbod