Luistervoorbeeld

Narataija de priesteres

de zeven relieken van Gaia
Auteur Nick Brok
Voorlezer Maria van den Braak
Speelduur 7u 16m 9s
€ 12,10

Beschrijving

Volgens de Brazilliaanse autoriteiten zijn de ouders van Johan op gruwelijke wijze om het leven gebracht tijdens een archeologische expeditie. Maar is dat wel zo?

Johan reist af naar Brazilië om zelf op onderzoek te gaan, naar het lot van zijn ouders en naar de tempel in het Amazonegebied waar zij naar op zoek waren geweest.

Maar als hij de tempel vindt, is dat niet het enige dat hij daar ontdekt. Hij ontmoet een jonge vrouw genaamd Narataija, die afstammeling is van de Miadara. Dit oude, nu vergeten volk leefde lang geleden in het Amazonegebied en heeft destijds de Aarde verlaten.

Johan raakt door zijn kennismaking met Narataija verwikkeld in een bijzonder avontuur, waarbij het verslaan van een grote vijand van de Miadara niet het enige probleem is: een onbekende beschaving bedreigt Johan's eigen planeet, Aarde.

Zeven Relieken kunnen hem helpen bij het bestrijden van die bedreiging, maar dan moet hij ze wel eerst weten te vinden. De geheimzinnige priesteres die Johan's pad kruist, lijkt daar meer van te weten.

Als tijdens de zoektocht naar de Zeven Relieken van Gaia de dreiging als maar groter wordt, is het onvermijdelijk dat de Aarde in aanraking komt met de Miadara.

De tijd dringt, en Johan zal haast moeten maken om de Aarde te redden.

Van dezelfde auteur is ook het luisterboek Di manidriaga, de Drakenmeester verschenen.

Details

ImprintAvboek
UitgeverClusterEffect
Publicatiedatum 30 juni 2013
ISBN 9789080702851
Taal Nederlands
Speelduur 7u 16m 9s
Bestandsgrootte 599 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Nick Brok
Nick Brok

Nick Brok (1962) werd geboren in Eindhoven. Sinds 2001 schrijft hij eigenwijze verhalen voor de jeugd vanaf 12 jaar. Zijn genre is bijzonder: het is een mengvorm van science fiction en fantasy.

Naast schrijven componeert Nick ook muziek. Meestal gaat het om muziek die bij een bepaald verhaal hoort. De teksten erbij zijn in een fantasietaal geschreven, waarmee de auteur de mystieke sfeer wil benadrukken.

Toon aanbod