Luistervoorbeeld

Rani Diaz - Tirtha

Een Rani Diaz thriller
SerieRani Diaz deel 2
Auteur Sterre Carron
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 9u 51m 51s
€ 9,95

Beschrijving

Tirtha is het tweede deel in de reeks thrillers over hoofdinspecteur Rani Diaz.

De zomer is broeierig warm. Het land heeft te kampen met een hittegolf en een golf van ontvoeringen. Een van de vermiste meisjes is Romy, het zevenjarige zusje van hoofdinspecteur Rani Diaz. Het recherchewerk zit muurvast en er wordt een extra teamlid toegevoegd. Rani is radeloos wanneer zij van het onderzoek wordt afgehaald. Ze heeft absoluut geen vertrouwen in het trage speurwerk van haar nieuwe collega. Terwijl Rani een andere zaak toegewezen krijgt, die van de afpersing van de onbetrouwbare advocaat Eli Hellings, breiden de vermissingen zich razendsnel uit. Lukt het Rani, ondanks alle tegenkanting, om de Tirtha-puzzel op te lossen en de waarheid aan het licht te brengen? Zal ze haar zusje terugvinden?

In de Rani Diaz-reeks van Sterre Carron verschenen 14 veelgelezen thrillers. Van deze boeken werden vele duizenden exemplaren verkocht. Sterre Carron behoort daarmee tot de meestgelezen thrillerschrijfsters uit ons taalgebied.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 20 juli 2020
ISBN 9789178619689
Taal Nederlands
Speelduur 9u 51m 51s
Bestandsgrootte 541 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Sterre Carron

Sterre Carron (1957) is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit.

Toon aanbod