Luistervoorbeeld

Kinderen van Atlantis Boek 1 - Lotgenoten

SerieKinderen van Atlantis deel 1
Auteur Anton Wolvekamp
Voorlezer Ruby van Tongeren
Speelduur 6u 5m 41s
€ 14,95

Beschrijving

Het volk van Atlantis reageert in blinde paniek als er alarm wordt geslagen. Het onnavolgbare rijk is gedoemd te vergaan en de plannen voor een grootscheepse evacuatie zijn in volle gang.

Mollie belandt na een ongelukkige samenloop van omstandigheden in het Koninklijk paleis. Daar ontdekt zij dat ze één van de uitverkorenen is die na de vlucht uit Atlantis het rijk elders, samen met de koningen, tot in de eeuwigheid zal gaan leiden.

Geholpen door de oude Zamara leert Mollie haar bijzondere talenten te gebruiken. En dat is hard nodig, want al snel blijkt dat niet iedereen bereid is zich te schikken naar de toekomstplannen van de koning. Als prins Jason en zijn oudere zus Cat door de aartsvijand van Atlantis in gevaar zijn gebracht, is het aan Mollie om te beginnen aan de taak waartoe zij is uitverkoren: het veilig stellen van de toekomst van Atlantis.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 5 april 2014
ISBN 9789462550261
Taal Nederlands
Speelduur 6u 5m 41s
Bestandsgrootte 502 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Anton Wolvekamp
Anton Wolvekamp

Anton Wolvekamp (1976) studeerde na de PABO enige tijd aan het conservatorium in Tilburg, waar hij musicals begon te schrijven. Van zijn hand zijn inmiddels bijna 20 musicals verschenen die worden uitgevoerd op vele scholen in binnen- en buitenland.

In 2008 voltooide Anton, wederom als tekstschrijver en componist een theatermusical en schreef vervolgens zijn eerste manuscript, getiteld Vlucht uit Atlantis.

Anton werkt momenteel op een basisschool in Rijen en was in 2010 mede-oprichter van Stichting TheaterRijk, de stichting voor musicaltheater uit Midden-Brabant. Als schrijver/bewerker/vertaler en als regisseur is hij medeverantwoordelijk voor de artistieke lijn en ontwikkeling binnen de stichting en geeft hij leiding aan diverse groepen.

In februari 2011 nam hij deel aan de workshop NU voor schrijvers en componisten in het M-Lab o.l.v. Koen van Dijk en Jeroen van Delft. Hij volgde daar lessen bij Dick van den Heuvel, Jeroen Sleyfer, Joop Stokkermans, Jurriaan van Dongen, André Breedland en Henny Vrienten.

Toon aanbod