Luistervoorbeeld

De betovering van Kerstmis

Auteur Kirsty Ferry
Voorlezer Timna Hacquebord
Speelduur 3u 18m 6s
€ 9,99

Beschrijving

Elke kerstwens kan uitkomen met een beetje magie…

Als huwelijksplanner van Carrick Park Hotel stelt Ailsa McCormack zich altijd tot doel om elk bruidspaar de perfecte dag te bezorgen. Soms moet ze daar echter een hoge prijs voor betalen; dit jaar moet ze een kerstbruiloft organiseren en dat gaat ten koste van haar eigen kerst. Niet dat het Ailsa veel uitmaakt. Er is nu eenmaal iets bijzonders aan het hotel rond de feestdagen en ze heeft altijd een bepaalde fascinatie gehad voor de mensen die er ooit gewoond hebben. Met name voor het tragische leven van de beeldschone Ella Carrick. Haar opvallende portret hangt nog steeds bovenaan de trap in het hotel.

Maar dan zet een ontmoeting in de salon met een lange, knappe man die haar vreemd bekend voorkomt haar leven volledig op zijn kop. Ailsa's eenzame kerst wordt plotseling betoverender dan ze ooit had kunnen voorzien...

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 13 december 2019
ISBN 9789462552081
Taal Nederlands
Speelduur 3u 18m 6s
Bestandsgrootte 272 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Kirsty Ferry

Kirsty Ferry komt uit het noordoosten van Engeland. Ze won de English Heritage/ Belsay Hall National Creative Writing-wedstrijd en heeft artikelen en korte verhalen gepubliceerd in verschillende tijdschriften. Ferry’s werk verschijnt ook in verschillende bloemlezingen, met uiteenlopende thema’s als vampiers, misdaad, engelen en meer. Ze houdt ervan spookachtige mysteries te schrijven en feit en fictie met elkaar te verweven. Het onderzoek vind ze bijna net zo leuk als het schrijven van het boek zelf.

Toon aanbod