Luistervoorbeeld

De Grote Arie en Silvester Spektakel Show

Auteur Arie Koomen, Silvester Zwaneveld
Spreker Arie & Silvester
Speelduur 2u 24m 24s
€ 9,99

Beschrijving

Komt dat zien, komt dat zien! Arie en Silvester, het meest ongrijpbare duo van het Nederlandse cabaret! In hun vorige programma's fungeerde een doos als de wereld, verzopen ze bijna in een aquarium en lukte het niet om in een kano te blijven zitten. In dit programma gooien ze het over een geheel andere boeg.

Niet van bovenstaande scènes zult u namelijk terugvinden in DGAESSS zoals De Grote Arie en Silvester Spektakel Show door bijna niemand wordt genoemd. Simpelweg omdat het onuitspreekbaar is.

Wie zijn de jongens van dit grofgebekte duo? De beste omschrijving is: die korte met dat lange haar en die lange met het korte haar. Hoewel 'die twee eikels' de lading beter dekt.

Wat het kruisbeeld voor het Christendom, de hoofddoek voor de Islam en de koeien voor het Hindoeïsme zijn, dat is De Grote Arie en Silvester Spektakel Show voor de humor. Relikwieën zijn na afloop dan ook te bezichtigen in de foyer!

De heren zelf: "Wat wij maken is een achtbaan, je wordt er kotsmisselijk van, maar je gaat wel meteen weer in de rij staan." Waarom ga je dan toch naar De Grote Arie en Silvester Spektakel Show? Om dezelfde reden dat je ook bij een auto-ongeluk staat te kijken.

Details

ImprintUitgeverij Nanda
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 26 maart 2018
ISBN 9789490983710
Taal Nederlands
Soort audioVoordracht (hoorspel, theater, cabaret)
Speelduur 2u 24m 24s
Bestandsgrootte 266 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arie Koomen

Arie Engel Koomen (1968) is een Nederlands stand-upcomedian en grafisch vormgever. Koomen speelt in het duo Arie & Silvester met Silvester Zwaneveld, waarbij zij zich vooral richten op improvisatie. Tevens speelde hij vanaf juni 2004 in het programma De Lama's. In oktober 2006 maakte hij na het winnen van de Televizier-Ring bekend hiermee op korte termijn te stoppen. Vanaf 2007 was hij te zien in Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van de Engelse popquiz Never Mind the Buzzcocks.

Toon aanbod