Luistervoorbeeld

Plaza Patatta: Een giftige indringer

SeriePlaza Patatta
Auteur Nanda Roep
Spreker Nanda Roep
Speelduur 1u 27m 36s
€ 9,99

Beschrijving

Sinds ze een echte popster in hun restaurant hadden, is Plaza Patatta beroemd. Er komen veel gasten - maar de roem heeft ook een keerzijde. Het lijkt wel of er mensen jaloers zijn op hun succes. Ze krijgen soms enge telefoontjes. En op een dag zitten er konijnenkeutels in het beslag voor de pannenkoeken! Daar blijft het niet bij. Luna en Lotte vinden klei tussen de frieten en knikkers in de feestflappen.

Toevallig logeert oma bij hen op de boerderij. Als de meiden 's nachts geluiden horen in de keuken, krijgen ze een vermoeden. Oma...? Dat kan toch niet! Maar het wordt steeds erger...

Details

ImprintUitgeverij Nanda
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 23 april 2018
ISBN 9789490983772
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 27m 36s
Bestandsgrootte 164 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Nanda Roep

Nanda Roep (1971) is kinderboekenschrijfster en presentatrice. In 1996 verscheen haar eerste kinderboek. Sindsdien schreef ze zo'n 50 boeken voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 15 jaar. In 2008 verscheen haar eerste roman voor volwassenen. Haar schrijfstijl kan het beste worden omschreven als herkenbaar en vlot, met mooie inzichten en diepgang.

Roep is tegenwoordig ook uitgeefster en producente. In het verleden was ze ook werkzaam als literair journalist voor Trouw en hoofdredacteur van Tijdschrift Schrijven.

Toon aanbod