Luistervoorbeeld

De Vereniging van Roodharigen

SerieSherlock Holmes
Auteur Arthur Conan Doyle
Spreker Jan Ad Adolfsen
Speelduur 54m 1s
€ 3,99

Beschrijving

Eindelijk lijkt het geluk pandjesbaas Jabez Wilson toe te lachen. Hij mag toetreden tot de Vereniging van Roodharigen. Daar ontvangt hij een mooi bedrag voor het overschrijven van een encyclopedie. Dat duurt niet lang, want deze zonderlinge buitenkans lijkt al snel ordinaire fraude. Of is er meer aan de hand?

In opperste staat van verwarring vraagt Wilson raad aan Sherlock Holmes. Hij ontdekt al snel dat een veel ernstiger misdaad dreigt.

De Vereniging van Roodharigen is een van de 56 verhalen over Sherlock Holmes van de hand van Arthur Conan Doyle. Het verhaal verscheen in de bundel De Avonturen van Sherlock Holmes.

Details

UitgeverOORkracht 8
Publicatiedatum 1 juni 2012
ISBN 9789491159008
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 54m 1s
Bestandsgrootte 44 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Heerlijke (ont) spanning
Mag graag vooral 's nachts luisterend lezen, diep onder de dekens..Heerlijk! Zo blij dat ik dit gevonden heb. Spannend en meesterlijk voorgelezen door Jan Ad Adolfsen
Over de auteur
Photo Arthur Conan Doyle

Arthur Conan Doyle (1859-1930) was arts, maar werd vooral bekend als schrijver. Zijn verhalen over de intelligente, enigszins verwaande detective Sherlock Holmes, immer bijgestaan door zijn trouwe vriend Dr. Watson, zijn al tientallen jaren populair.

Naast detectives schreef Doyle ook historische romans, toneelstukken, poëzie en non-fictie. Toch waardeerde het grote publiek hem vooral om zijn detectives.

Toon aanbod