Luistervoorbeeld

Cash & Carry

SerieLuisterdoc Wensvaders deel 3
Auteur Peter de Ruiter
Spreker Peter de Ruiter
Speelduur 41m 45s
€ 4,99

Beschrijving

Feest! De wensvaders zijn vaders geworden van een gezonde tweeling: Uta en Sounia. Draagmoeder Fabiola maakt het goed. Maar onderweg is niet alles op rolletjes gegaan. De coördinatrice van de organisatie New Life blijkt wensouders geld afhandig te maken, ook Kerry en Carsten. Ze is op staande voet ontslagen. Hoe het is om draagmoeder te zijn, vertelt Pauline van Berkel uit Waalwijk, die twee andere gaykoppels gelukkig heeft gemaakt.

In het volgende deel hoor je onder meer een interview met draagmoeder Fabiola, die vertelt over haar gevoelens als ze afscheid moet nemen van de kleine Uta en Sounia. Ook komt de regelgeving rond draagmoederschap aan de orde, of beter: het gebrek daaraan. Gelukkig ligt er al een lijvig adviesrapport voor de regering in de kast.

Wensvaders is een productie van schrijver en uitgever Peter de Ruiter, die audioproducties maakt en publiceert onder de naam Luisterdoc.

Details

ImprintLuisterdoc
UitgeverPixelPerfect Publications
Publicatiedatum 17 april 2018
ISBN 9789491833557
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 41m 45s
Bestandsgrootte 57 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Peter de Ruiter

Peter de Ruiter (1960) is reiziger, fotograaf, digitaal pionier en schrijver van talrijke boeken over digitaal fotograferen, landen & volkeren en mensenrechten. Een belangrijkste activiteit is het uitgeven van ebooks: die van hemzelf, maar vooral die van anderen, en het bedenken en op de markt brengen van nieuwe uitgeefvormen. Daarnaast is De Ruiter ook actief met het ontwikkelen van gedrukte boeken met als specialismen kunst, innovatie en mensenrechten.

Toon aanbod