Luistervoorbeeld

Dia de la Fabiola

SerieLuisterdoc Wensvaders deel 4
Auteur Peter de Ruiter
Spreker Peter de Ruiter
Speelduur 40m 15s
€ 4,99

Beschrijving

Draagmoeder Fabiola vertelt hoe het is om afscheid te moeten nemen van de tweeling die zij op de wereld heeft gezet. En hoe vaderen Carsten en Kerry alleen met de meisjes?

Myrthe Buitenhuis van de NPO-documentaireserie De Babyindustrie vertelt wat zij heeft aangetroffen in de wereld van internationaal draagmoederschap en advocate Wilma Eusman betoogt hoe de Nederlandse wetgeving zou moeten veranderen om meer wensouders in eigen land hun kinderwens te laten vervullen. En dan wordt het ook al Moederdag in Mexico: Día de la Madre.

In het volgende deel hoor je onder meer wat Kerry en Carsten hebben moet doorstaan om Uta en Sounia mee naar Nederland te kunnen nemen.

Details

ImprintLuisterdoc
UitgeverPixelPerfect Publications
Publicatiedatum 21 mei 2018
ISBN 9789491833571
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 40m 15s
Bestandsgrootte 55 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Peter de Ruiter

Peter de Ruiter (1960) is reiziger, fotograaf, digitaal pionier en schrijver van talrijke boeken over digitaal fotograferen, landen & volkeren en mensenrechten. Een belangrijkste activiteit is het uitgeven van ebooks: die van hemzelf, maar vooral die van anderen, en het bedenken en op de markt brengen van nieuwe uitgeefvormen. Daarnaast is De Ruiter ook actief met het ontwikkelen van gedrukte boeken met als specialismen kunst, innovatie en mensenrechten.

Toon aanbod