Luistervoorbeeld

Biohacking

Je betere zelf
SerieLuisterdoc
Auteur Peter de Ruiter
Voorlezer Peter de Ruiter
Speelduur 45m 5s
€ 4,99

Beschrijving

Van stappenteller tot onsterfelijkheid, zo breed is het terrein van 'biohacking': de wens van de mens in te grijpen in zijn geestelijke en lichamelijke prestaties.

Peter de Ruiter spreekt Peter Joosten, die zich heeft verdiept in alle aspecten van biohacking en die zijn kennis en ervaring via tal van media deelt. Hoe ver kun je gaan bij het verbeteren van 'de schepping', bij zieke én gezonde mensen? Baby's ter wereld brengen die resistent zijn tegen ziektes? Wat nu moreel onverantwoord lijkt, is mogelijk spoedig geaccepteerd.

En kunnen we binnenkort de eerste bio-criminelen verwachten, of zijn ze er al? Maar ook: waar doen we het eigenlijk voor? Is ons huidige leven, met al zijn beperkingen, niet juist het leven waard omdat het eindig is?

Details

ImprintLuisterdoc
UitgeverPixelPerfect Publications
Publicatiedatum 31 december 2018
ISBN 9789491833731
Taal Nederlands
Speelduur 45m 5s
Bestandsgrootte 41 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Peter de Ruiter
Peter de Ruiter

Peter de Ruiter (1960) is reiziger, fotograaf, digitaal pionier en schrijver van talrijke boeken over digitaal fotograferen, landen & volkeren en mensenrechten. Een belangrijkste activiteit is het uitgeven van ebooks: die van hemzelf, maar vooral die van anderen, en het bedenken en op de markt brengen van nieuwe uitgeefvormen. Daarnaast is De Ruiter ook actief met het ontwikkelen van gedrukte boeken met als specialismen kunst, innovatie en mensenrechten.

Toon aanbod