Luisterboek downloaden - Alles te verliezen van Esther Verhoef

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789047608349 - AC
9789041410573 - BC
9789041414175 - BB
9789041416124 - BC
9789041417053 - BC
9789041419927 - ED
9789049802202 - BB
9789041423948 - BC
9789026330896 - BB

Alles te verliezen

Verkorte versie
Je kunt je verleden wel de rug toekeren, maar wat als het verleden jou niet wil loslaten? Claire is een duizendpoot, maar niet zo smetteloos als ze zich voordoet. "Een plot dat staat als een huis."
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
25-12-2009

ISBN:
9789047608998

Speelduur:
7 uur 20 min

Bestandsgrootte:
310 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 15,95
Niet meer leverbaar.
 
Beschrijving
Je kunt je verleden wel de rug toekeren, maar wat als het verleden jou niet wil loslaten?

Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig. Ze woont met haar man, de gerespecteerde makelaar Harald van Santvoort in een prachtig gerenoveerde boerderij op een van de meest idyllische plekken in Nederland. Samen hebben ze twee dochters, Charlotte van vijf en Fleur van zeven. Claire is een duizendpoot: ze is hulpouder op school, zorgt voor haar alleenstaande moeder en vormt ook de krachtige spil waar het gezin én het succesvolle Ravelijn Vastgoed om draait. Er zijn maar weinig vrouwen die niet met haar zouden willen ruilen.

Maar Claire is niet zo smetteloos als ze zich voordoet. Niemand weet waarmee zij in het verleden haar geld verdiende en dat zij een ongezonde relatie had met Marius, een beruchte crimineel. Zelfs haar eigen man is hiervan niet op de hoogte en dat wil ze zo houden, koste wat kost. Na acht jaar cel is Marius weer op vrije voeten. Hij heeft Claire getraceerd en is niet van plan om zijn oude vriendin zomaar op te geven. Of heeft hij andere motieven?

Voorgelezen door Julika Marijn en Sander de Heer, die de Harald-hoofdstukken op zich neemt. Geautoriseerde verkorte versie.

Over de auteur
Esther Verhoef (1968) werd geboren in ’s-Hertogenbosch, als eerste kind van een gitarist/zanger en acquisiteur, en groeide grotendeels in het Brabantse op. Sinds haar zevende jaar schreef ze dagelijks en waren zij en haar Olympia typmachine onafscheidelijk. Het schrijven bleef een constante factor.

In 1989 begon ze met een wekelijkse column in Flair en in 1995 kwam haar eerste boek uit. Vanaf 1995 tot nu schreef zij ruim 50 boeken over huisdieren, voor uitgeverijen Zuid Boekprodukties, Veltman Uitgevers en Rebo International, en deed ook de fotografie voor deze boeken. Daarnaast begeleidde ze een even groot aantal manuscripten van andere auteurs tot aan publicatie.

Een groot deel van haar boeken is vertaald. Esthers dierenboeken zijn in plm 80 landen te koop, van Rusland en de VS tot Italië, China, Griekenland en Frankrijk. Wereldwijd zijn er naar schatting inmiddels meer dan 7 miljoen boeken verkocht.
In Nederland haalden twee van haar dierenboeken in 1997 en 1998 de CPNB-tophonderdlijst. Met name de Hondenencyclopedie was een bestseller met de 37ste plaats. Naast het schrijven van dierenboeken was Esther jarenlang hoofd- en eindredacteur van diverse tijdschriften op dierengebied, en runde ze een beeldbank die gespecialiseerd is in afbeeldingen van huisdieren, met voornamelijk uitgevers, reclamebureaus en dierenrechtenorganisaties als klant.

In de winter van 2005 legde ze deze bezigheden neer om zich volledig te kunnen wijden aan het schrijven van thrillers.

In 2002 schreef Esther haar eerste thriller, Onrust, die in september 2003 verscheen en binnen 6 weken een 2de druk beleefde. Onrust kreeg uitstekende recensies, werd genomineerd voor de Gouden Strop 2004 en werd uitgeroepen als het beste debuut van dat jaar. In 2006 werd Onrust in het Duits vertaald.
De opvolger Onder Druk verscheen in oktober 2004, werd genomineerd voor de Gouden Strop 2005 en won de Diamanten Kogel 2005, een Belgische award ter waarde van 25.000 euro voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige thriller. (Zowel Onrust als Onder Druk worden in 2008 heruitgegeven onder pseudoniem Escober).

In april 2006 verscheen bestseller Rendez-vous, een autobiografisch getinte, psychologische thriller over een gezin dat emigreert naar Frankrijk. Deze thriller betekende haar doorbraak naar het grote publiek. Van Rendez-vous zijn inmiddels meer dan 200.000 ex verkocht.
Rendez-vous werd genomineerd voor de NS Publieksprijs 2006 en won De Zilveren Vingerafdruk 2006. Het was de eerste keer dat deze prijs werd gewonnen door een Nederlandse auteur. De filmrechten van Rendez-vous zijn aangekocht door Endemol. De vertaalrechten naar zowel een Duitse als een Engelse uitgever. De vertalingen worden in 2008 verwacht.

In april 2007 verscheen Close-up. Een psychologische thriller over een pas gescheiden vrouw die onder de invloedssfeer komt van een dominante kunstfotograaf en zijn vrienden. Close-up bestormde de bestsellerlijsten: binnen vier maanden werden er meer dan 200.000 ex verkocht. Close-up werd genomineerd voor de Gouden Strop 2007 en de NS Publieksprijs 2007. De vertaalrechten zijn aangekocht door Duitsland en Engeland.

Esther schrijft ook thrillers onder pseudoniem Escober, samen met haar man Berry Verhoef. Hun thriller Chaos kwam in september 2006 uit en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de beste tien thrillers van 2006, internationaal. Chaos is genomineerd voor de Diamanten Kogel 2007.

Esthers eerste twee thrillers, Onrust en Onder Druk, worden in 2008 heruitgegeven onder pseudoniem Escober. Tegelijkertijd wordt het derde deel van de trilogie over Sil Maier verwacht.

Sinds juli 2004 woont Esther met haar man en hun drie kinderen in het zuidwesten van Frankrijk.

Over de spreker
Julika Marijn speelde in diverse theatervoorstellingen, televisieseries en gaf haar stem aan commercials. Sinds 2003 maakt ze haar eigen theatervoorstellingen als In duizend zoete armen en Tegenover lady Di, die lovend worden ontvangen. Ze las eerder de luisterboeken Rendez-vous van Esther Verhoef en Het verstoorde leven van Etty Hillesum voor.

Sander de Heer is acteur, bekend van onder meer Onderweg naar morgen. Hij speelt ook regelmatig in het theater, zo was hij te zien Ronja de Roversdochter. Eerder las hij het luisterboek De vliegeraar van Khaled Hosseini en Rasmus en de landloper van Astrid Lindgren voor.
Julika Marijn speelde in diverse theatervoorstellingen, televisieseries en gaf haar stem aan commercials. Sinds 2003 maakt ze haar eigen theatervoorstellingen als In duizend zoete armen en Tegenover lady Di, die lovend worden ontvangen. Ze las eerder de luisterboeken Rendez-vous van Esther Verhoef en Het verstoorde leven van Etty Hillesum voor.

Sander de Heer is acteur, bekend van onder meer Onderweg naar morgen. Hij speelt ook regelmatig in het theater, zo was hij te zien Ronja de Roversdochter. Eerder las hij het luisterboek De vliegeraar van Khaled Hosseini en Rasmus en de landloper van Astrid Lindgren voor.

Recensies
‘Zoals van Verhoef mag worden verwacht is Alles te verliezen mooi geschreven met een plot dat staat als een huis. Vooral Claire gaat echt leven en haar keuzes en acties zijn begrijpelijk. Een echte aanrader.’ (Algemeen Dagblad)

‘Een verademing om de nieuwe Verhoef in handen te krijgen. Verhoef blijft de standaard voor het genre.’ (Boek)

‘De woorden lijken vlot op het papier geworpen, maar het zijn geen wegwerpwoorden. Daar schrijft deze auteur te zorgvuldig voor. Esther Verhoef weet steeds weer de juiste toon te treffen om kwaad, verleiding, strijd, maar ook kwetsbaarheid, inkeer en diverse vormen van liefde voelbaar te maken. Ook in Alles te verliezen. (...) Daarna wordt de kunst van het spanning opvoeren, op hoog niveau, door Verhoef beoefend.’ (4 sterren in De Volkskrant)

‘Haar nieuwste boek maakt alle (hoge) verwachtingen waar. Boordevol psychologische oorlogsvoering van de menselijke geest, veel herkenbare elementen voor voornamelijk vrouwelijke lezers én een boeiende verhaallijn om van te smullen.’ (4,5 sterren op vrouwenthrillers.nl)

‘Alles te verliezen is een waterval van herkenbare elementen, Hollandse nuchterheid en een juiste dosis spanning. Sterke personages maken het geheel geloofwaardig en een verhaal om van te smullen.’ (4 sterren op Dizzie.nl)

‘Een echte pageturner met een zeer verrassend plot.’ (Viva)

‘Verhoef houdt de spanning er weer goed in zoals we van de auteur gewend zijn. De karakters zijn mooi en diep uitgewerkt. Verhoef heeft geweldig beschreven hoe een vrouw haar gezin beschermt. De bladzijden glippen door je vingers en dat wordt weer met een zucht wachten op de volgende thriller van deze geweldige auteur.’ (Tessa, Boekreviews.nl)

‘Het verhaal is vooral meeslepend vanwege de vlotte vertelstijl, de fijnzinnige beschrijvingen van de karakters en hun gedachtewereld, de doordachte dialogen en de rake sfeerscheppingen.’ (Biblion)

‘Een superspannende, zinnenprikkelende thriller met een heerlijk, rechtvaardig slot.’ (Jan)

‘Spannend en vlot geschreven, een boek waar je doorheen vliegt. Een typische Esther Verhoef dus.’ (4 sterren in Veronica Magazine)

‘In een nieuwe van Esther Verhoef, zijn wij bij voorbaat geïnteresseerd. En terecht blijkt ook nu weer want dit boek leest als een trein.’ (AM Magazine)

‘Met Alles te verliezen levert Esther Verhoef opnieuw een thriller af die blijft boeien en verrassen tot het einde.’ (Nouveau)

‘Deze verrassende thriller leest als een trein.’ (Almere vandaag)

'Alles te verliezen is een intense thriller waar de spanning steeds verder opgebouwd wordt. (...) teleurgesteld in de literaire thriller? Lees Alles te verliezen en het vertrouwen in dit genre is in één keer hersteld.' (5 sterren op boeken.blogo.nl)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 21,55
Het spannende, maar ook geestige verhaal over het recht op vergelding en het overschrijden van grenzen als de deuren naar een normale rechtsgang zijn dichtgeslagen.
€ 18,35
Victoria is een 27-jarige femme fatale met een uniek beroep: mannentester. Ze laat zich inhuren door vrouwen om hun geliefde op de proef te stellen. In haar gedrevenheid past ze duistere methodes toe...
€ 15,95
Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit om op een luxueus jacht mee te varen. Dan wordt hij vermoord. 'Een moderne Agatha Christie'.
€ 15,15
Dorien is vijfendertig en staat op het punt zich te settelen. Dan ontmoet ze Ellen, en wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. De 2 vriendinnen storten zich in het feestgedruis tot een van hen plotseling verdwijnt.
€ 15,15
In een vloeiende stijl en met subtiel opgebouwde spanning weet De Rosnay de luisteraar tot de laatste minuut in haar greep te houden. Een uiterst spannende psychologische roman.
€ 17,95
Een jonge vrouw overleeft een aanslag. Later wordt in een kelderbox het verminkte lichaam van een tweede vrouw gevonden. De slachtoffers lijken willekeurig gekozen, maar ze hebben één ding gemeen: hun rode haar.
€ 16,17
Een spannende en psychologisch vernuftige thriller met veel oog voor detail. Marion Pauw laat zien dat zij zich als thrillerschrijfster zowel stilistisch als plottechnisch kan meten met de besten.
€ 15,95
Een adembenemend spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over drang naar vrijheid - maar ook over de allesoverheersende angst daarvoor.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789041410573