Luisterboek downloaden - Binden en boeien in de bouw van Regieraad Bouw

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Binden en boeien in de bouw

Personeelsbeleid in de praktijk
Andere mensen, andere competenties. Niet alleen vrouwen en allochtonen, maar ook mensen met een niet-technische achtergrond zorgen voor vernieuwing in de bouw. Met pakkende voorbeelden en praktische tips.
Auteur(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
10-01-2010

ISBN:
9789461498076

Speelduur:
1 uur 15 min

Bestandsgrootte:
60 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 0,00
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Dit luisterboek bevat gespreksfragmenten van personeelsadviseurs, leermeesters en leidinggevenden van een aantal grote en kleinere bouwbedrijven. U hoort over hun ervaringen met praktische thema’s zoals deeltijdwerken, werving en selectie en loopbaanbeleid. Ook komen fijnzinnigere onderwerpen aan bod zoals het omgaan met verschillen in achtergrond of sekse. Dit wordt afgewisseld met feiten en cijfers over de arbeidsmarkt in de bouw. Dit luisterboek is bedoeld om nieuwe ideeën op te doen over personeelsbeleid in de bouw.

Inhoud
Personeelsbeleid in de praktijk van:
Dura Vermeer
Mammoet Betonmontage
Seba cultuurmanagement
BOT BOUW
ARCADIS
Van Hoogevest Bouw
Heijmans
BK Bouw
Hurks Groep
Berenschot
Henselmans Bouwbedrijf
Reimert Bouw en Infrastructuur
Rietdekkersbedrijf J.P. Kooijman
Smit’s Bouwbedrijf
Bouwonderneming Van Ieperen
Grontmij
Hogeschool van Utrecht
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 7,95
Wil je weten wie de grote Griekse denkers waren? Waarom de Middeleeuwen als duister en grauw bekend staan, en of dat terecht is? En wie de filosofen van onze tijd zijn? Dan is deze cursus een must!
€ 7,95
Hoe zijn we het rijkste land ter wereld geworden? Waarom zijn we New York kwijt geraakt? Een uitleg in duidelijke taal. Een complete cursus in één uur.
€ 7,95
Hoe zit de persoonlijkheid in elkaar? Wat is er mis met psychopaten? Wie was Freud? Time2Learn legt het allemaal uit in duidelijke taal. Een complete cursus in één uur.
€ 39,60
U leert in het Engels vergaderen, telefoneren, een presentatie houden, klagen, onderhandelen, informeren, solliciteren en verkopen. 24 lessen met een groot aantal oefeningen en in allerlei variaties.
€ 39,95
Welke natuurkundige krachten zijn werkzaam in ons heelal? Vincent Icke geeft uitleg over de mechanica, magnetisme, atoomstructuur, relativiteit, quantummechanica en veldentheorie.
€ 7,95
Wat is een zwart-gat? Hoe lang heeft de aarde nog? Hoe is het universum ontstaan? Time2Learn legt het allemaal uit in duidelijke taal. Een complete cursus in één uur.
€ 14,99
Saskia Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Bevat de titelsong 'What to do?' door Juliah Noa.
€ 25,00
Op zijn eigen onnavolgbare wijze geeft Maarten van Rossem een overzicht van ons alomvattende verleden en toont de samenhang tussen wetenschapsgebieden die gewoonlijk zelden met elkaar in verband worden gebracht.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW