Luisterrijk en Home Academy sluiten overeenkomst

Weesp, 5 oktober 2006 - Luisterrijk, de downloadshop voor luisterboeken, heeft zijn eerste contract gesloten met een uitgever van luisterboeken. De hoorcolleges van Home Academy Publishers zijn binnenkort in digitaal formaat verkrijgbaar via de internetshop. Luisterrijk zal de komende weken met meer uitgeverijen contracten sluiten.

Home Academy Publishers geeft hoorcolleges en lezingen uit op audio-cd. De colleges en lezingen behandelen interessante onderwerpen, van geschiedenis tot natuurwetenschappen, voorgedragen door de meest boeiende sprekers. Zo kan de luisteraar kennis opdoen in de file, in de trein, op de fiets, tijdens het fitnessen of thuis op de bank.

De uitgeverij neemt lezingen en colleges op van sprekers als Maarten van Rossem, Herman Philipse en Herman Belien. De initiatiefnemers van Home Academy zijn gestart met hun bedrijf toen ze signaleerden dat mensen het vaak aan tijd of gelegenheid ontbreekt om naar lezingen en colleges toe te gaan. Voor deze groep mensen organiseert de uitgever de meest boeiende hoorcolleges met topsprekers en neemt deze op met live publiek.

De titels van Home Academy zijn voortaan ook verkrijgbaar als digitaal, bestand via Luisterrijk. De website is te bereiken via www.luisterrijk.nl. 

---- Einde Persbericht ---- 

Over Luisterrijk 

Luisterrijk is de eerste onafhankelijke internetwinkel op de Nederlandse markt waar bezoekers luisterboeken kunnen downloaden van een groot aantal Nederlandse uitgeverijen. De website biedt alle vormen van gesproken woord, varierend van literatuur tot hoorcolleges en van kinderboeken tot thrillers. De luisterboeken bestaan uit een digitaal geluidsbestand die consumenten na elektronische betaling direct kunnen downloaden. Zij kunnen het boek vervolgens meteen beluisteren op hun pc of (draagbare) mp3-speler. Ook is het mogelijk het luisterboek op cd te branden voor gebruik in de auto, discman of gewoon in de audioset.