Luisterrijk en Uitgeverij Audiolect sluiten overeenkomst

Weesp, 27 november 2006 - Het aanbod van Luisterrijk, de downloadshop voor luisterboeken, is opnieuw uitgebreid. Voortaan zijn ook de luisterboeken van Audiolect verkrijgbaar.

Audiolect is een uitgeverij van audiolectuur zonder banden met een uitgever van gedrukte boeken. Naast de productie van voorgelezen bestaande boeken geeft de uitgeverij ook oorspronkelijk werk uit.

Audiolect geeft op dit moment vooral misdaadromans uit. Zo biedt de uitgeverij luisterboeken aan van auteurs als Jac. Toes, Rene Appel, Jacob Vis en Ton van Reen.

Voorbeelden van titels zijn De Afrekening (Jac. Toes), Een wilde zomer (Heleen Hummelen), Noodzakelijk kwaad (Rene Appel) en Moord in slot Zeist ( Frans en Tineke Steenmeijer).

De nieuwe titels zijn per direct te downloaden via Luisterrijk. De website is te bereiken via www.luisterrijk.nl.

---- Einde Persbericht ---- 

Over Luisterrijk 
Luisterrijk is de eerste onafhankelijke internetwinkel op de Nederlandse markt waar bezoekers luisterboeken kunnen downloaden van een groot aantal Nederlandse uitgeverijen. De website biedt alle vormen van gesproken woord, varierend van literatuur tot hoorcolleges en van kinderboeken tot thrillers. De luisterboeken bestaan uit een digitaal geluidsbestand die consumenten na elektronische betaling direct kunnen downloaden. Zij kunnen het boek vervolgens meteen beluisteren op hun pc of (draagbare) mp3-speler. Ook is het mogelijk het luisterboek op cd te branden voor gebruik in de auto, discman of gewoon in de audioset.