Luisterrijk en Uitgeverij Luisterlezen sluiten overeenkomst

Uitgeverij Luisterlezen geeft diverse luisterboeken uit voor verschillende doelgroepen. Zo heeft de uitgever enkele titels van de bekende kinderboekenschrijfster Hanna Kraan in het assortiment. Ook geeft Luisterlezen het boek Rood hart, blauwe vlinder van Annika Thor uit, voor een iets oudere doelgroep (vanaf 8 jaar).

Het aanbod omvat ook de bestseller Schaduwzuster van Simone van der Vlugt. Deze literaire thriller werd in 2005 met veel enthousiasme ontvangen door de literaire pers. Van het boek zijn inmiddels 75.000 exemplaren verkocht.

De nieuwe titels zijn per direct te downloaden via Luisterrijk. De website is te bereiken via www.luisterrijk.nl.

---- Einde Persbericht ---- 

Over Luisterrijk 

Luisterrijk is de eerste onafhankelijke internetwinkel op de Nederlandse markt waar bezoekers luisterboeken kunnen downloaden van een groot aantal Nederlandse uitgeverijen. De website biedt alle vormen van gesproken woord, varierend van literatuur tot hoorcolleges en van kinderboeken tot thrillers. De luisterboeken bestaan uit een digitaal geluidsbestand die consumenten na elektronische betaling direct kunnen downloaden. Zij kunnen het boek vervolgens meteen beluisteren op hun pc of (draagbare) mp3-speler. Ook is het mogelijk het luisterboek op cd te branden voor gebruik in de auto, discman of gewoon in de audioset.